... všetko o BMW ...
RTG napísal:Dik. To som mal na mysli.Ak myslis priestorovo, tak F34 ma aj napriek skoseniu ovela vecsi kufor a miesta v druhej rade nez F31.
pablohablo napísal:Tuto stranku som nepoznal. Dik. Zatial som hladal na bmw.de, autoscoute a mobile.de.Podla mna na to ides napicu, mas dobry rozpocet aby aj ovca bola cela aj vlk bol syty, tj. kupit kompromis nieco s najazdom kludne 15000 - 50000km a ne tak moc nakokot ako 318i.
Tu szukaj samochod kurwa https://www.bmw-stuttgart.de/de/gebrauchtwagen/gebrauchtwagenboerse/ . Ked pozeram F31 tak aby som sa dostal na 26k musim si skoro koliecka na mysi zodrat, ak si ani tam nevyberies tak choj do skodofky. F34 20d s 25000km za 25000e, F31 20i 41000km za 22000e, F31 20d 28000km za 22300e, atd. atd.
Fuxxo napísal:PLUS s mpaketom ide aj msport volant, sportovy automat, ktory ano, je rychlejsi ako obycajny automat + mas padla na volante, ktore ja pouzivam velmi casto, mas tam msport podvozok, vdaka ktoremu sa OP bude lepsie jazdit v tych zakrutach, plus interier s ciernou stropnicou a alcantarovymi sedackami je siroko daleko najlepsi co si mozes do toho auta objednat, je to lepsie jak koza a vyzera to super. takze neni to len o tom vzhlade, msport je celkom nabuchany balicek, a cim novsi model, tym viac veci obsahuje..
pablohablo napísal:a mas pocit ze 190konovy dizel co ma stovku za 7 sekund je nejaka pomala hajtra? s tou ochcavkou tiez neviem co si chcel povedat, lebo jedine co len tak tak stiha je RS tdi v octe 3, to som parkrat mal tu moznost, aj trebars v pripajacom pruhu na dialnicu, az po 150-160.. a pri RS ochcavke napriklad je to okej ked 190 konovy dizel ma odznaciky a narazniky a neviem co?Ano uvedomujem si, ved som zacal "U mna je rebricek" plus kazdym prispevkom asi pisem svoj nazor, to netreba explicitne hadam spominat ci ? A hen som OP dal cely slovensky katalog kde ma absolutne vsetko napisane co mu M-packet prida, zatial co vy dvaja hnidopichovia len hladate kde cloveka tahat za slovicka, ale cakal som ze sa ozves ked napisem ze mcpacket na 20d je jak kridlo na felicii, vsak nic v zlom ale nemozem si pomoct, JA to tak proste vnimam
Resale value je dolezity bod, ale uznaj ze ked sadnes hoc aj do naozaj F-krasneho McPacketu ale budes pozerat na navi s displejom velkosti starsieho telefonu, hudba bude zahuhnana, a v noci ti to bude svietit jak ked ides srat na chate s mobilom tak to nadsenie moze opadnut, detto ked ten 4valec diesel s mozno uz 150000km nastartujes ci das plny plyn v 90tke a.. ta oktafka je stale vedla teba. Ale ano to F30/F31 v McPackete naozaj nadcasovo a klasicky bmv krasne, velmi vydarene, a je to o prioritach OP co si zvoli, jeho prachy.
Tu mas najlacnejsi M-packet Touring 320d s nalepkou BMW Premium Selecion podla mobile.de do 50000km za 25000 euro:
Ma to velku navi, qi, hifi, cize celkom ok pre skromneho pabla, ale pre bobra bez cuvacej kamery nem dobre.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=301378049&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelDescription=M+sport&makeModelVariant1.modelGroupId=21&maxMileage=50000&minFirstRegistrationDate=2017&pageNumber=2&scopeId=C&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=eac1ebb9-8564-31c9-fdf2-301f2e5d6e08
jaro76 napísal:nemyslel som v ramci F3x.. myslel som v ramci generacii.. ale to bude asi aj tou vybavou vselijakou co stale pribudala, tazko povedat.Som netusil, ze sa MPaket menil po rokoch. Zatial som zhanal od roku 2016 .. po facelifte. Je niekde prehlad co prislo kedy do Mpaketu?
Ako vyrazne iny je MSport podvozok oproti normalu?
Fuxxo napísal:Mame Pool Car 116i ten trojvalcek 85KW v Mpakete. Vypada fakt popici ale napicu su ti tam Sportove tlmice, volant a sedacky ked to proste nejde a ma to zvuk ako Fabia oravskych taxikarov.
edit: ja by som si dal aj na 114i mpakettakze u mna je to tak no
jedno ci to ma 100 koni alebo 400