... všetko o BMW ...
PristineShip napísal:ja som sluzby neprikupoval, takze pripustam, ze na vystavenie fa by mohli adresu ziadat, ale aj tak si myslim, ze ak zavolam do najblizsieho showroomu v CZ a objednam si sluzbu, ktoru pridem osobne zaplatit, tak to zvladnem aj bez adresy v CZ, resp. fiktivne zadam adresu toho showroomu...si si isty ze adresu nepotrebujes ani ked sluzby kupujes?
ja operujem s informaciou, ktoru mi dal xener a ten sa nikdy nemyli (ale to je tiez informacia, ktoru mi dal xener)
xener napísal:skus sa prihlasit do svojho uctu connencted , mas tam fajku na Personal information ? ked nie tak si tam nekupis ani bublinkovu vodu. Nakupovat mozes az ked zadas adresu v tej krajine kde si prihlaseny, inu krajinu v adrese nevyberies.
Capture.JPG
Co sa tyka napr. toho RTTI , ja som zas pocul ze ho mas aktivovany na svoj ucet, ked zrusis ucet v nemecku, tak to co si nemcom zaplatil sa neprenasa k cechom, ostanu tam len sluzby bez doby platnosti. ale neskusal som to, takze toto by bolo dobre vyskusat. ked teda tvrdis ze je to tak ako pises, mozeme sa dohodnut, ze sa preregistujem z DE do CZ a ked sa mi deaktivuju platene sluzby tak mi to zacvakas, dobre ? :) stojis si za tym?
bruno75 napísal:fuxxo: ked rozkliknes jednotlive sluzby uvidis co to robi...
- RTTI neviem na aku dobu, ale pri kupe auta ho standardne dostanes na 3 roky... (edit po Bonifacovej poznamke: myslena kupa auta v DE...)
- CDS ano to by malo byt zaplatene v kupnej cene
- RS parkovat to nevie, ale vie to auto na dialku (cez PC alebo mobil) zamknut, vyvetrat (aj vykurit, ak mas Webasto), zablikat svetlami a zatrubit...dalej to vie poslat ciel navi z mobilu alebo PC priamo do auta, plus lokalizacia auta na mape...
- o slovenskom portale mi nie je nic zname... asi len toto: ConnectedDrive SK
- hej, CDS je dostupne len v civilizovanejsich krajinach...Cesi su tam podmienecne a Poliaci asi omylom...
xener: uplne rovnaky vypis aktivnych sluzieb mam aj ja, len teda nemam USB map update (do mojej plecky sa este nedodaval), internet (Nemec si nepredplatil a "Pepik" mi povedal, ze aj keby som to aktivoval, tak to na SK aj tak nepojde - jedina sluzba, ktora je naozaj viazana na stat registracie)
acho: daj prosim vediet ako ti ten internet na SK slape...