... všetko o BMW ...
Lipo69 napísal:ano je to uhol pohladu, ak mas dat liter za prevenciu jednej suciastky ktora u inych znaciek (nemyslim teraz vsetkych aby ma tu niekto nechy tal za slovicka) funguje uplne v pohode pripadne pokazenie nesposobi havariu v penazenke je podla teba ok tak sa hadat nebudem, ja osobne som kvoli tomuto presiel k inej znacke a svoje eura smerujem inam
Lipo69 napísal:Ako uz napisal Viktor, ten problem, pokial mi je zname ide napriec vacsiny modelov automobilek, predavajuce auta aj u nas. Cize predajom BMW sa konrektne tohto problemu nezbavis, ak kupis diesel od inej firmy.ano je to uhol pohladu, ak mas dat liter za prevenciu jednej suciastky ktora u inych znaciek (nemyslim teraz vsetkych aby ma tu niekto nechy tal za slovicka) funguje uplne v pohode pripadne pokazenie nesposobi havariu v penazenke je podla teba ok tak sa hadat nebudem, ja osobne som kvoli tomuto presiel k inej znacke a svoje eura smerujem inam
BimmerFan napísal:Pozri, nikto ta neodhovara od kupy, len ta pripravujeme na realitu. Statisticky vacsina f-iek sa dozije 200.000 aj bez tychto ukonov. Rovnaky pohlad maju aj v autorizaku, preto to nespada do servisnych intervalov. Ale ked chces, velmi radi ti to vsetko spravia na tvoje naklady. Ti "normalni" si kupia nove vozidlo s 5 rocnou zarukou/200.000km a nikoho to nezaujima ze sa to rozsype, BMW ti vymeni v ramci zaruky polku auta na ich naklady bez emocii.Takze staci jeho vymena a da sa zabranit rozsiahlej poruche ? Len ci som to spravne pochopil. Lebo ako pozeram, to cerpadlo stoji okolo 500eur, to neni tak vela ak tym zabranim tomu co pises.
madxface napísal:=D>Pozri, nikto ta neodhovara od kupy, len ta pripravujeme na realitu. Statisticky vacsina f-iek sa dozije 200.000 aj bez tychto ukonov. Rovnaky pohlad maju aj v autorizaku, preto to nespada do servisnych intervalov. Ale ked chces, velmi radi ti to vsetko spravia na tvoje naklady. Ti "normalni" si kupia nove vozidlo s 5 rocnou zarukou/200.000km a nikoho to nezaujima ze sa to rozsype, BMW ti vymeni v ramci zaruky polku auta na ich naklady bez emocii.
Nam ostatnym ostavaju len preventivne opatrenia a pochopil si to spravne, tie ta ochrania nad vyrazne vacsou skodou. Ak to nechces servisovat v autorizovanom a uchovavat si oficialnu sevisnu historiu, tak v kazdom vacsom meste su lokalne servisy specializujuce sa na BMW.
PS: Aj napriek tomu ze kupis bmw za zlomkovu cenu z povodnej, to neznamena aj za servis budes platit zlomkovo.