... všetko o BMW ...
66johny99 napísal:mal som aj 525-ku a ten vykon tam uz chyba. Je to take lenive vozenie, do kopca to velmi nevladze a po rovine kym sa to rozkotula. Potom sa tak stava ze ta fabie tdi obehujukde to 530d kopec ako prekazku neberie.
A tie rozdiel pri prevadzkovych nakladoch ohladom gum a brz medzi 530d a 525d je aky prosim ta? Poistka este mozno ano, ale gumy a brzdy? V poistke je za rok rozdiel 20 euro. 5 euro na stvrtrok.
66johny99 napísal:so 4,0 mam 8 litrov spotrebu na 30km.
ViktorDDD napísal:To s tymi naftakmi mozem potvrdit. Sviznejsie (150-160) je to obcas aj cez 7, ked mas siroke gumy. A k tomu pod 6........ano da sa, ale to je ako povedat ze s 540i sa da ist pod 9. Ano, da sa to, ale je to rarita, lebo nikoho to nebavi. Okresky pod 100 s dobrym terenom a prazdnou cestou v pohode pod 6, ale to je steklit plyn a neuzivat si jazdu a na to sa predsa bimmer nekupuje.milosss - na tds som spravil spotrebu niečo cez 6l keď som šiel diaľnicu 110-120 a okresky do 100, verím tomu že vtedy spraví 530d aj pod 6l
ale porovnávam teraz 530d vs. 540i, na 540 jazdím svižnejšie, diaľnicu 150+- , okresky okolo 110, dediny dodržujem, k tomu 3 menšie zápchy (v BA, pred NR a sem tam vo zvolene) a spotrebu robím takto na ďiaľky 12l LPG, pri takomto svižnejšom tempe si cucne aj 530d-čko okolo 7l nafty
66johny99 napísal:Niekde tvrdim nieco taketo?ked nejdes 200 tak si jazdu na bavoraku neuzijes?
DrakulaVladimir napísal:Plachtak je plachtak,ten aj keby mal v12 TRI turbo tak sa nad desat nedostane :))
66johny99 napísal:Kedze na LPG ma motor vraj kratsiu zivotnost kvoli suchemu spalovaniu