... všetko o BMW ...
voMacK napísal:do E36 sa nevyznam, len by som chcel podotknut, ze preco sa preboha tlacis za kazdu cenu do BMW, ked mas obrazne povedane pat korun vo vacku a auto chces na pracu, cize ta ma zivit...
...kupis nejaku vydojenu chujovinu a to auto nezarobi ani na seba..nie este na teba...
zober nejakeho japonca, alebo nieco spolahlivejsie.. a lacnejsie
ce3peo napísal:
Milosss napísal:Mysiak či mi uveríš či nie, 3kový Golf v nafte som mu chcel aj ja poradiť ale nechcel som tu zasierať s VW.
No ono Vento za 1200 asi nebude TDI a nič iné ti nebude za 3,5 jazdiť s tým sa treba zmieriť. Stará primitívna rotačka 66kW v 3 Golfe by dokázala pri veľmi šetrnej jazde ísť za 3,5l ale dlhodobý priemer taký nikdy nebude. A dosť ťažké bude nájsť TDI v dobrom stave za 2000€. Na druhú stranu, je to stále primitívny motor, staré TD je oproti tomu rovnako náchylné na problémy, ak nie so svojou predkomôrkovou hlavou ešte náchylnejšie.
Ale nájsť Golfa TD do 2000€ v peknom stave nehrdzavého by sa aj dalo. len ich bude sakramensky málo, hrdzavejú dosť rýchlo.
Prípadne ak si vieš hrdzu porobiť, tak aj TDI musíš do 2000€ zohnať že bude v dobrom stave, len hrdzavé.
Myslím že už ale potom táto téma nebude aktuálna.
SurrendeR napísal:auto do 2000 eur bude pytat este hodne invseticii... toboz E36 a toboz TDS motorizacia..
ak mas rozpocet max 2000, tak by som e36 a vlastne BMW nekupoval..
no ak ti staci bmw ktoremu buchaju napravy, trha diferak, alebo pred vymenou spojky a brzd, alebo zacina klepat motor, tak veselo kup e36 do 2000.
318i je take na bezne vozenie za primeranu spotrebu a maly servis
osobne odporucam 320i m52, prijatelna cena, prijatelny vykon, super zvuk,
treba uz len popozerat po vybave a stave..
SurrendeR napísal:ta 1.6 v nalozoenej vybave vyzera k svetu..
sice ten OBC je len dorabany.. ale ta vybava stoji za hriech..
skoda len tej 1.6ky pod kaputou..