... všetko o BMW ...
bmwmpower82 napísal:tak zalezi na co to auto chces, 1,6 nekupuj,5 dverove je iba kombi to ti dost ponuku zuzujes, a rok ? e36 ci e46?
alebo doloz 600 a kup toto
predaj-auta-bmw/bmw-323i-tento-tyzden-2650euro-t59243.html
bramborak napísal:ja som robil na 325tds kedysi..., 5,7L v pohode, setrnou jazdou, ak clovek vie na tom chodit,tak ta spotreba je naozaj dobra. 18tds urcite neber je to slabé, a rozdiel v spotrebe nestoji za polovicny vykon,resp. ziadny vykon
mys_iak napísal:ja to vidim na compact 316 ...
Milosss napísal:Aj za 2000€ sa dá zohnať 328i pred smrťou. Tu skôr išlo o to, že sa neopláca pre človeka, čo nevie či 1.6 či 1.8 rovno R6ku a podobne, tu by som skôr odporúčil niečo iné ako BMW. Zadávateľ nevie moc rozdiely medzi BMW, ak 1.6ku mu niekto povie že nie, tak už nad ňou neuvažuje a to je pritom iba od neznámeho jedného človeka, tak jak ľahko je ovplyvniteľný zadávateľ témy. Nechcem si predstaviť, ako ho pak ošmeknú v hocijakom servise pri bežnej údržbe. Do 2000€ by som asi R6 určite neriešil, málo financí na začiatku nepredpokladá veľa financí na bežnú údržbu, olej, platničky, sviečky, všetko je na R6 drahšie. Ak tak, tak nejakú zachovalú e36, nejakú m43ku, možno Iso ak by sa našlo pekné, pochybujem že niekto pustí v peknom stave R6ku pod 2000€.