... všetko o BMW ...
motorista napísal:Asi 1/4 mojich susedov spada do tejto kategorie, majitelia vacsich alebo viacerich mensich firiem, jedini zamenstnanci v tejto kategorii su CEOs. Teda mimo DPHckarov a pod.O tomto som sa chcel vždy dozdevieť viac od niekoho, kto sa vyzná. To sú napríklad čo za ľudia?
pablohablo napísal:esteze sa bavime od zaciatku tohto vlakna o jazdenkach ze anoNova 4ka v benzinovom sestvalci ma hodne daleko "od 45750", presne 21300Eur daleko kedze je "od 67 050" bez tempomatu a co i len vyhrievanych sedaciek, akoze minut 40k na jazdenku a stale skoncit so 4-valcom je asi chujovina, hoc aj v McPackete. Este by som v prospech 440i uviedol ze si ovela lepsie podrzi cenu ako 540i, pretoze je to predsa len vacsia exotika na vikendovku (detto v tejto exotickej farbe) ako okukana vsedna 5ka.
ceco232 napísal:inak nad 530d si nerozmyslal? a kedze mas dve deti tak rozhodne odporucam touringJa chcem to auto používať ako jediné rodinné auto úplne na všetko. Máme dve malé deti, takže pre mňa je ten kufor typu liftback výrazné plus. Aktuálne mám sedan a relatívne dosť často by som využil práve zadné dvere typu liftback. Sánky, kolobežka, detský bicykel, akákoľvek väčšia krabica a podobne by sa do kufra aj zmestila, ale človek to tam jednoducho nedá kôli malému vstupnému otvoru. Preto ja vnímam model 4 gran coupe ako o niečo praktickejšiu verziu radu 3. Tie rozdiely v rozmeroch sú minimálne a vzadu budú sedávať takmer vždy len deti, takže ten priestor by mal byť pre nich tiež dostatočný. Samozrejme by mohlo byť ešte riešnie verzia GT alebo Touring, ale tomu sa snažím práve vyhnúť.