... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
john303
Auto: E36 coupe
Kraj: Prešovský

Re: Aku znacku repro kupit :) poradte:)

Utorok, 10. Januára 2012, 18:07

belowzero napísal:
A dozadu k tomu by si co dal?

To ešte netuším, pretože sa neviem rozhodnúť či ovaly ,alebo 165mm dám do zadného pláta, subwofer už v kufri nechcem tak potrebujem zadne plato poriešiť tak aby mi ho nahradilo, mám na mysli basovu zložku.

Inak povodne som chcel všetko od JBL, do predu 3 pasmo kompa JBL P6563C a do zadu ovaly JBL GTO938,ale mám na leto ešte dáke plány ohľadne auta tak nechcem strkať veľa financii do hudby, aj tak mám svoju E36 ako víkendovky :D

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 10. Januára 2012, 21:45

ak chces vyrazne podfarbenu basovu zlozku a nechces subak, odjakziva je favorit sinuslive il24 :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

belowzero
Autor témy
Auto: e30 328i kupe

Utorok, 10. Januára 2012, 21:50

Inac aj ja by som rad dal do pcka suwoofer;) tak dajte daku radu;)
http://m.youtube.com/watch?v=kp23Us2wSU ... out=mobile

BMW e30 320i sedan EX
BMW e36 328i sedan tobagoblau EX
BMW e30 328i mtechII
BMW e46 330d touring silwer
BMW e46 330d touring 265PS 630NM

john303

Utorok, 10. Januára 2012, 23:57

jararak napísal:
ak chces vyrazne podfarbenu basovu zlozku a nechces subak, odjakziva je favorit sinuslive il24 :)

IL je označenie staršej rady že? aspoň podľa toho čo som googlil,nova rada je s označením SL...čiže ekvivalentom k tým IL by mohli byť Sinuslive SL240C alebo SL245W, máš ohľadne nich dáke skúsenosti?
Len som sa nikde nedočítal akú maju citlivosť :-k

belowzero
Autor témy
Auto: e30 328i kupe

Streda, 11. Januára 2012, 00:22

zistuj zistuj :)
http://m.youtube.com/watch?v=kp23Us2wSU ... out=mobile

BMW e30 320i sedan EX
BMW e36 328i sedan tobagoblau EX
BMW e30 328i mtechII
BMW e46 330d touring silwer
BMW e46 330d touring 265PS 630NM

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 11. Januára 2012, 12:50

ja mam tie 240 il, ale nie komponentne ale coaxial, neviem ake presne znacenie mali, myslim, ze uchytene ich mam dobre, avsak mi chyba ckovi tapacir stlpika takze mi dost cingaju kable, asi to prelepim niecim fajnym predtym nez to poskladam dokopy :) ale pokial to bolo pokope tak to hralo dost slusne, extra kvalitu som z toho nikdy netahal, samozrejme SQ je niekde inde
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Streda, 11. Januára 2012, 13:34

aku znacku?

jednoznacne sony..... sony ericson .. >>

Obrázok

john303

Streda, 11. Januára 2012, 18:51

jararak napísal:
ja mam tie 240 il, ale nie komponentne ale coaxial, neviem ake presne znacenie mali, myslim, ze uchytene ich mam dobre, avsak mi chyba ckovi tapacir stlpika takze mi dost cingaju kable, asi to prelepim niecim fajnym predtym nez to poskladam dokopy :) ale pokial to bolo pokope tak to hralo dost slusne, extra kvalitu som z toho nikdy netahal, samozrejme SQ je niekde inde

Čítal som recenzie na tie Sinuslive, tak čo sa týka basovej zložky bola sama chvála,ale stredy a výšky slabota, stredy takmer žiadne a výšky ukričané,tie výšky sa pri kompách daju utlmiť ale so stredami už človek nič nenarobí.
Chcelo by to počuť tie Sinuslive, nemáš náhodou cestu do PO? :D

Inač,ak nechceš aby ti drčali káble, tak mám jednu radu, zožeň textilnu pásku a ňou ich omotaj aj dvoma vrstvami a máš pokoj :thumbup: Ta páska sa používa v origo kabeláži aut, práve koli tomu.

john303

Streda, 11. Januára 2012, 18:53

belowzero napísal:
zistuj zistuj :)

zisťujem,zisťujem :D už dva mesiace hľadám, vyberám, porovnávam a čítam recenzie [-o<

svekin
Auto: e46 330cd
Kraj: Košický

Pondelok, 19. Novembra 2012, 18:29

Ahojte, planujem jemne zlepsit hudbu v mojej e36 sedan.
Zatial som kupil autoradio

http://www.alza.sk/blaupunkt-cupertino-220-d343456.htm

to som vyberal hlavne kvoli vzhladu aby som nemal scifi zmenu vnutri.

Co sa tyka repro, tak urcite nechcem subwoofer do kufra ani nikde, ziaden zosilovac. Chcem dopredu komponentne, cize isli by aj do dveri vyskace. Viem ze ku noham dam v pohode 13cm a vie niekto poradit aku odchylku od originalov si mozem dovolit bez extra zasahov do dveri?
Ale hlavne som sa chcel spytat ohladom zadnych. Dilema je bud 16.5 alebo ovaly 6x9 s plastovou redukciou - to vaham, lebo neviem ci dostupna plastova verzia je najstastnejsie riesenie. Dozadu by som chcel hlavne basy a tak ma zaujala tato skupina:
http://www.audioshop.sk/audioshop/car-hifi/subwoofery
Idealne: Alpine SWG-8442
Lenze "subwoferove repraky" robia min. 20cm a toto by som sa chcel spytat ci je mozne dat dozadu bez rezania plechu.
Myslim, ze //MPower spominal, ze mu prisli 20cm, tak neviem ci ich mas, nenasiel som foto, ked tak ci si zapajal pomocou pridanych redukcii alebo rezal alebo ako. To by bolo najidealnejsia verzia, potom mozte poradit 16.5vs6x9 pripadne linkovat nejake konkretne bassaky alebo ako pozerat na vyber bassovych (nizky spodny frekvencny rozsah?, citlivost?, 2pasmove? )

Vdaka za kazdu radu.
E46 330cd (flipper)
E36 316i (zabka)

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Pondelok, 19. Novembra 2012, 22:03

Poriadne pohľadaj, viem že niekto natlačil dopredu aj 16 cm repro bez rezania ale mali taký menší priemer. Prejdi moje príspevky písal som o tom s chalaniskom jedným. Ak nechceš zosilňovač, tak investuj trošku do tlmenia, dosť to pomáha. Dozadu nedáš okrem toho čo tam bolo originál (13 cm) nič iné bez rezania, iba cez redukciu 6x9. Nvm aké je dozadu najlepšie riešenie, ja som mal 6x9 a bolo to dobroš.........

pby

Utorok, 20. Novembra 2012, 08:10

Ja som supol (sice nie do bmw to sa chystam kupit) do utlmenych dveri na mdf redukciu Magnat Dark Power 216 a nemozem si ich vynachvalit!!
Super frekfencny rozsah, decibely, kvalitny cisty zvuk, proste nieje ocom..
Ked som ich montoval hladal som aky subwoofer k nim zriesit a nakoniec nemam ziadny lebo maju zvuk aky som chcel, pevny, silny cisty (a to nemam ani zosik len pioneer radio 4x52 mosfet)
OO(||||)°(||||)OO

svekin
Auto: e46 330cd
Kraj: Košický

Utorok, 20. Novembra 2012, 12:59

Nakoniec dam pravdepodobne dozadu ovaly cez redukciu:
http://www.autoomega.sk/index.php?actio ... aradenie=9

Cena by mala ist dole o 10e lebo som nasiel lacnejsi obchod a dalsie 2e za eshop objednavku, tak 87, co poviete? Paci sa mi frekvencny rozsah, zacina nizko, tak mohlo by to podat dobre basy.
A dopredu dilema, keby som vedel ake parametre 16tok dam, tak by som siel ale inac asi len nieco take:
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... denie=9&c=

Keby niekto vedel poradit ohladom rozmerov 16tok tak napiste. :)

Tlmenie este neriesim, este to nemam prestudovane, tak skusim naprv "naholo" a ked bude problem tak dam. Treba skor kufor utlmit alebo vpredu pri nohach? Tam by to asi vela nestalo.
E46 330cd (flipper)
E36 316i (zabka)

JFaudio
Auto: 335i e92

Utorok, 20. Novembra 2012, 15:19

svekin napísal:
Nakoniec dam pravdepodobne dozadu ovaly cez redukciu:
http://www.autoomega.sk/index.php?actio ... aradenie=9

Cena by mala ist dole o 10e lebo som nasiel lacnejsi obchod a dalsie 2e za eshop objednavku, tak 87, co poviete? Paci sa mi frekvencny rozsah, zacina nizko, tak mohlo by to podat dobre basy.
A dopredu dilema, keby som vedel ake parametre 16tok dam, tak by som siel ale inac asi len nieco take:
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... denie=9&c=

Keby niekto vedel poradit ohladom rozmerov 16tok tak napiste. :)

Tlmenie este neriesim, este to nemam prestudovane, tak skusim naprv "naholo" a ked bude problem tak dam. Treba skor kufor utlmit alebo vpredu pri nohach? Tam by to asi vela nestalo.

Ahoj pokial by si chcel mam pre teba subwooferove 16,5 cm repra IMPACT - talianska vyroba.Pokial by si chcel nieco decentnejsie tak MB Quart ...pouzivane ..za rozumnu cenu. . Nieco by sa naslo aj dopredu....s Tlmenim nie je problem.
Je viac variant ako to poriesit. Viem ti dat nejaky typy...
https://project-f.sk
Autokozmetika PROJECT-F - vyrobená s láskou na Slovensku

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Utorok, 20. Novembra 2012, 19:44

pribehy-nasich-aut/pribeh-mojho-ex-taliana-and-fotky-noveho-auta-t44234-45.html?hilit=pockaj%20ty%20si%20tam%20heroe

tu je to....

tlmenie vpredu nie je nič ťažké, kukni si na nete nejaké linky, vzadu si neviem dobre predstaviť ako by sa to dalo vyriešiť ale za normálne peniaze asi len ťažko, možno keď zhodíš plato zadné tak sa tam vôjdu také 16 ako dopredu ale neviem na isto potom len ten plech pod platom oblepíš nejakým materiálom tlmiacim a zvyšok netreba ale bez rozoberania to nezistíš

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní