... všetko o BMW ...
//MPower napísal:predne repro ti tam vleze ale preco si chces dat do zadu oval.repro? na to nie je e36 prisposobena,daj tam 165mm stredobass napr od hertz alebo nic nepokazis ani od rainbow,ja som ich objednal posledny kus v zlave z 150eur na 80tak som zvedavy
//MPower napísal:no ved prave jedine cez redukciu,a na tie rainbow som na cz forach cital len dobre skusenosti tak som ich objednal,este ich nemam,a kupoval som 130mm dopredu pod nohy vzadu mam 165mm hertze,dam vediet ked mi pridu
//MPower napísal:pockaj ja tam mam tusim hertz hv200 tak to by mali byt 200mm,no ja som to nerobil ale mal som to rozobrte a je to tam nalepene
//MPower napísal:ja mam coupe a vedel kludne ti to odfotim,je to tam nejako lepene
//MPower napísal:Tak chalini mam uz tie rainbow sax 230.20 kupoval som v zlave z 150 na 80 a mozem povedat ked som to rozbalil tak som vyplestil oci..pekna vellka krabica,cesky navod vnutri,plno plno prislusenstva k repro!!vyhibky, vskove repro,mriezky ,sroby , redukcie vsetko krasne pobalene a pobalene v krabickach velmi dobre spracovane fakt je to na urovni som milo prekvapeny
john303 napísal:Nezabudni porobiť fotky až ich budeš montovať + aj to zadne pláto,ako sme sa bavili,