... všetko o BMW ...
jalfons320 napísal:Ty máš nejakú schyzu alebo také niečo? Niekde nadávaš na diesle, ako to strašne smrdí, tu napíšeš, že kto by živil poriadny benzínový motor. Dám ti radu, daj si vyšetriť hlavu prosím ťa pekne.zeby preto ze sme na slovensku? tu nikto nechce za palivo platit navyse zbytocne
V10 si kup ty sam
Schdrak napísal:V modelov om rade f01 je to oturbeny radový šesťvalec, podľa ročníku n55b30 alebo n54b30. Celkom spahlive motory bez väčších problémov by to mali byť.Prosím ešte informácie k 740i, aké má presné označenie je to 6 alebo 8valec, radový alebo do V s turbom alebo bez, je nejaký ročník alebo typ motora ktorému sa vyhnúť??
pistacik11 napísal:Ty máš nejakú schyzu alebo také niečo? Niekde nadávaš na diesle, ako to strašne smrdí, tu napíšeš, že kto by živil poriadny benzínový motor. Dám ti radu, daj si vyšetriť hlavu prosím ťa pekne.
Ináč čo je tvoja predstava diaľkového auta, ak nie sedma s komfotmi, edc, acc a pod srandami? Veľa vhodnejsich áut na cestovanie fakt nenájdeš. Skôr ako kufor sa v takom aute rieši komfort posádky, aby po viac ako 8-9 hodin sedenia v aute nemuseli ísť k ortopédovi, aký sú celý dolamany.
Hugino napísal:Tak vieš čo Jalfons, kúp si Ford Transit (ten má veľký "kufor") a swapni do toho S85, nech to má výkon a zvuk a nesmrdí to...diaľkové auto ako vyšité
jalfons320 napísal:No a toto je presne to, kde si mimo. Jasne, ze F01 uz neni najmladsie auto, ale ak bude v dobrom stave, tak ta uroven cestovania je uplne inde v F01 ako v Octe. Uz len sedacky a odhlucnenie je uplne iny level... Ak toto nechapes, je akakolvek dalsia debata zbytocna.... Komfort cestovania ti dnes poskytne uz takmer kazde auto vyssej strednej triedy a nemusi to byt 8-9 rocna sedma ale 2-3j rocne auto s malom km.
jalfons320 napísal:Nuž nechce sa mi ísť do podrobností, nevedel som že to je podmienkou pred kúpou BMW vysvetliť na fóre či mám na servis a palivoved ja nepopieram kvality cestovania bmw7 preboha, musi to byt uzasne daco, este ked to ma napriklad tie dvojite skla a masazne sedacky
len stale som toho nazoru ze sedma patri takym, ktori peniaze vobec neriesia
to ale vobec neznamena, ze mam 3litre keby daco bokom.... chapeme sa
tuna Schdrak na to evidentne ma, pretoze si to takcitak kupi bez ohladu na nase reci... :)