... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:ak Ti bude vadit tvrdost, tak z toho vyzujes runflaty, inak motor super, do mesta by stacila aj 20i, ale toto sa bude neskor lepsie predavat...mozno by som este zvazil pri danom vyuziti aj 330e
ROKI49 napísal:no myslim, ze su aj lepsie moznosti....ja som minule pozeral toto:
BMW 330i Limousine M SPORT Laser ParkingAss HiFi als Limousine in Eggenfelden (mobile.de)
dohodis 2 litre a mas podla mna lepsie auto, sice nemas Harman, ale mas adaptivne svetla a mensi najazd.....keby bol uz 2024 idem po nu hned
Ape napísal:no HK hra fajn, ale za mna tomu chybaju dost velmi basy.. pekny cisty zvuk, ziadne rezonancie, ale basy su tak slabe, ze hifi v mojej byvalej F32 mala 2-3 krat vyraznejsie a hlbsie basy.. netusim preco to tak naladili, kazdopadne ked to chces riesit, su na to nejake zosiky plug n play, ale 1600€ ci kolko to stoji.. takze za mna ten HK neni nieco co by som tam vyslovene musel matJa som audiofil, takze pozeram kusky iba s HK a farba bud velmy tmava alebo biela, ale inak pekny kusok tiez
sandrito napísal:35 a 40i320i aj 330i všetko 4válce![]()
Ako je potom označený 6válec?
sandrito napísal:320i aj 330i všetko 4válce![]()
Ako je potom označený 6válec?
Fuxxo napísal:dpc dobre rano![]()
toto uz je od Fkovych generacii, cize 10 rokov
Igmaus napísal:Obyčajný M sport podvozok bez adaptívneho odpruženie úplne v pohode na 18” a 19” na obyčajných pneu. Runflat nemám odskúšané. Čo mám info zo servisu tak pri krátkych jazdách odchádzajú lambda sondy na týchto 330i.