... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Pežot napísal:A na titulke: Mladíci na drahých autách plánujú útok na Americkú ambasádu![]()
luciq napísal:luciq, to je síce prevda(máme aj práva), ale počítaj s tým:na kecy noveho casu by ste sa mali vysrat ... skor by ste sa mali zamysliet preco ste nevyzvali na legitimaciu vsetkych policajtov co tam boli ...
na to mate pravo .. lutujem ze som mala robotu a ze som tam nebola, by som tomu mudrlantovi co marosa obtazoval nalozila ..
ja by som vas chcela chalani poprosit, aby ste si vzdy ked vas hocikde zastavia vypytali od nich mena a cisla odznakov .. inak by sa k vam budu spravat ked budu vediet ze vy viete s kym sa bavite .. lebo uz sa k vam spravaju jak k nejakym hovadam a chrapunom .. musite im dat najavo ze ste si vedomi svojich prav a ze NIC nelegalne nerobite ...
slamec napísal:luciq, to je síce prevda(máme aj práva), ale počítaj s tým:
že keď potom vídeš na cestu tak ti nájdu aj to čo nemáš
slamec napísal:parkovisko nieje verejná komunikácia
BlackMW napísal:to je v podstať jedno. boli ste mimo verejnú komunikáciu a tam sa obmedzujú aj právomoci "pánov"no my sme neboli na parkovisku.
Nie je tam ziadne dopravne znacenie, takze ziadne parkovisko ale miesto mimo cesty.
slamec napísal:to je v podstať jedno. boli ste mimo verejnú komunikáciu a tam sa obmedzujú aj právomoci "pánov"![]()
- môžu ti tak skontrolovať občianský a dosť![]()
- maximálne poriadkový za rušenie a ochrozovanie
BlackMW napísal:1. ak zaplatíš pokutu tak súhlasíš s priestupkomjj ak ma predvolaju tak pojdem za pravnikom pred tym, lebo toto uz je moc,
zadrzat majetok, 2 hodiny obmedzovat osobnu slobodu a to mimo komunikacie na sukromnom pozemku.
Ani nocny klud som neporusil..
slamec napísal:
luciq napísal:ja ťa chápem, len ty si odporuješ sama sebe... chapeme sa uz konecne? mne netreba rozdavat rozumy, ja velmi dobre viem co pisem a o com pisem ...
luciq napísal:ale nerobíš to legálne.... ide o to ze enrobis nic nelegalne a nie je tam ziadne oznacenie ze je to sukromny majetok, ani zakaz vstupu a vjazdu, takze nemas povinnost si od niekoho pytat akekolvek povolenie ...