... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
arny

Pondelok, 17. Marca 2008, 19:58

K...VA ja som zas nieco zmeskal ](*,)
EX E36 318is ,EX E34 525i ,EX E30 320i ,EX E32 735i :)
E30 335i

belowzero
Auto: e30 328i kupe
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 17. Marca 2008, 22:24

Pežot napísal:
A na titulke: Mladíci na drahých autách plánujú útok na Americkú ambasádu :lol: :lol:

tak ta moja e30ka tam bola asi najdrahsia :D :)
http://m.youtube.com/watch?v=kp23Us2wSU ... out=mobile

BMW e30 320i sedan EX
BMW e36 328i sedan tobagoblau EX
BMW e30 328i mtechII
BMW e46 330d touring silwer
BMW e46 330d touring 265PS 630NM

luciq

..

Utorok, 18. Marca 2008, 09:39

na kecy noveho casu by ste sa mali vysrat ... skor by ste sa mali zamysliet preco ste nevyzvali na legitimaciu vsetkych policajtov co tam boli ...
na to mate pravo .. lutujem ze som mala robotu a ze som tam nebola, by som tomu mudrlantovi co marosa obtazoval nalozila ..

ja by som vas chcela chalani poprosit, aby ste si vzdy ked vas hocikde zastavia vypytali od nich mena a cisla odznakov .. inak by sa k vam budu spravat ked budu vediet ze vy viete s kym sa bavite .. lebo uz sa k vam spravaju jak k nejakym hovadam a chrapunom .. musite im dat najavo ze ste si vedomi svojich prav a ze NIC nelegalne nerobite ...
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

slamec

Re: ..

Utorok, 18. Marca 2008, 09:44

luciq napísal:
na kecy noveho casu by ste sa mali vysrat ... skor by ste sa mali zamysliet preco ste nevyzvali na legitimaciu vsetkych policajtov co tam boli ...
na to mate pravo .. lutujem ze som mala robotu a ze som tam nebola, by som tomu mudrlantovi co marosa obtazoval nalozila ..

ja by som vas chcela chalani poprosit, aby ste si vzdy ked vas hocikde zastavia vypytali od nich mena a cisla odznakov .. inak by sa k vam budu spravat ked budu vediet ze vy viete s kym sa bavite .. lebo uz sa k vam spravaju jak k nejakym hovadam a chrapunom .. musite im dat najavo ze ste si vedomi svojich prav a ze NIC nelegalne nerobite ...
luciq, to je síce prevda(máme aj práva), ale počítaj s tým:

že keď potom vídeš na cestu tak ti nájdu aj to čo nemáš

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Utorok, 18. Marca 2008, 09:47

Inac odkial boli ty zeleny? ste si isty ze z Petrzky ?
Jack Daniels + Coca Cola :)

luciq

Re: ..

Utorok, 18. Marca 2008, 10:02

slamec napísal:
luciq, to je síce prevda(máme aj práva), ale počítaj s tým:

že keď potom vídeš na cestu tak ti nájdu aj to čo nemáš

toto je presne ten dovod preco sa do vas vecne navazaju ... to si stejnak najdu .. keby si mohli nieco najst na nich tak si myslis ze by maros ostal bez pokuty?

a keby aj tak co ti najde? ked sa zamyslim nad tym tak nema co najst .. a okrem toho to uz by bola buzeracia, takze vzdy je namieste ho poziadat nech sa ti legitimuje a napisat si ho .. k tomu datum a cas .. im len tak zacne lepit .. ale ked su skovani za anonymitou uniformy tak to toho vela nezmozeme ... treba sa zacat branit na mieste aj ked ti za to moze hrozit pokuta napr za puknute celne sklo alebo co ja viem aku blbost ti moze najst .. simyslim ze nic ..
ja uz som marosovi povedala ze ak nam este raz budu robit prehliadku vozidla tak si vyziadam spisanie zapisnice ohladne celej prehliadky ...
treba mat bud nieco v ruke alebo nieco v ruke .. inak to nevidim .. lebo aj ked budes ty k nim slusny tak oni ta stale beru ako nejake chrapunske hovado .. a to kde sme ..

ja mam svoje skusenosti s touto posratou statnou mocou .. a verte tomu ze nemozete sa nechat buzerovat aj ked hrozi ze potom budu skusat sa mstit .. lebo verte tomu ze sa to bude stupnovat a za chvilu vam povedia vystupte si, otvorte penazenku a dajte mi svoj obsah .. to ties sa nebudete branit a radsej mu date obsah penazenky len aby nahodou nieco nerobil neskor? pripada mi to jak vypalnictvo uz ... len zatim neplatime ..
"fuck you."

slamec

Utorok, 18. Marca 2008, 10:20

parkovisko nieje verejná komunikácia

- čo si písala je na 100% pravda. len pochop, že keď sa budeš do "nich" navážať a tvrdiť svoje práva bez ohľadu svojich povinností, tak čakaj, že si na tebo sadnú a na každom kroku ťa zastavia len ako bežná cestná kontrola. je to otravné, ver mi. mám s tým skúsenosti.

- dnes som bol u právnika kôli tomuto a aj PO a povedal:
1. nehádať sa, byť slušný a hlavne neprovokovať a nebyť premúdrelý
2. požiadať ho o vysvetlenie jeho konania voči priestupku / ak je oprávnený
3. skúsiť to vyriešiť pohovorom (že nie si si vedomý priestupku, ochotne opustiť miesto, ...)
4. majú viac právomocí ako mi práv - sme demokretický štát :?:

- viem je to len sklopeni uší, ale nič iné nám neostáva pokiaľ to nieje oficiálne na papiery aj s prenajatím plochy. aj v tedy je to niekedy ťažké

stále sme na slovensku
Naposledy upravil/-a slamec v Utorok, 18. Marca 2008, 10:45, upravené celkom 1 krát.

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Utorok, 18. Marca 2008, 10:23

slamec napísal:
parkovisko nieje verejná komunikácia

no my sme neboli na parkovisku.
Nie je tam ziadne dopravne znacenie, takze ziadne parkovisko ale miesto mimo cesty.
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

slamec

Utorok, 18. Marca 2008, 10:28

BlackMW napísal:
no my sme neboli na parkovisku.
Nie je tam ziadne dopravne znacenie, takze ziadne parkovisko ale miesto mimo cesty.
to je v podstať jedno. boli ste mimo verejnú komunikáciu a tam sa obmedzujú aj právomoci "pánov" :lol:

- môžu ti tak skontrolovať občianský a dosť :twisted:
- maximálne poriadkový za rušenie a ochrozovanie :twisted:

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Utorok, 18. Marca 2008, 10:40

slamec napísal:
to je v podstať jedno. boli ste mimo verejnú komunikáciu a tam sa obmedzujú aj právomoci "pánov" :lol:

- môžu ti tak skontrolovať občianský a dosť :twisted:
- maximálne poriadkový za rušenie a ochrozovanie :twisted:

jj ak ma predvolaju tak pojdem za pravnikom pred tym, lebo toto uz je moc,
zadrzat majetok, 2 hodiny obmedzovat osobnu slobodu a to mimo komunikacie na sukromnom pozemku.
Ani nocny klud som neporusil..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

slamec

Utorok, 18. Marca 2008, 10:44

BlackMW napísal:
jj ak ma predvolaju tak pojdem za pravnikom pred tym, lebo toto uz je moc,
zadrzat majetok, 2 hodiny obmedzovat osobnu slobodu a to mimo komunikacie na sukromnom pozemku.
Ani nocny klud som neporusil..
1. ak zaplatíš pokutu tak súhlasíš s priestupkom
2. keby ťa volali na správne, jedine s právnikom a to mu všetko povedz ako to bolo

:lol:

luciq

Utorok, 18. Marca 2008, 10:52

ano, treba stiahnut ocas medzi nohy, a potom sa tu rozculovat a tu byt na forume velky macher a nadavat ..

teras napisem dobre sprostu vetu ale neda mi ... as ti povie pod sem do auta a vyhul ma lebo inak ti bbudem robit cestnu kontrolu kazdy druhy den tak ho pojdes vyfajcit????

mame tak isto aj zakon o slobodnom pristupe k informaciam, a informacia o tom kolkym ludom robi konkretny policajt na ktoreho mas meno a cislo odznaku podobne caste kontroly ako tebe je verejna .. a vpripade ze ju robi len tebe, tak to us kludne mozes riesit vyssie ..

a uvedomte si konecne uz ze vy im v konecnom dosledku mozte urobit horsie ako oni vam .. lebo pred prokuratorom alebo sudcom us kazdy policat kope sam za seba a ostatni od neho davaju ruku prec ..

ale kludne si buddte posrati a nehajte si srat a stat na hlavu .. aj tak dopadnete ze nakoniec vas pokefuju aj za statie v garazi ..
"fuck you."

slamec

Utorok, 18. Marca 2008, 10:57

- moja zlatá, ideš trošku od problému
- prečítaj si :arrow: to ešte raz a hlavne poslednú odrážku

luciq

Utorok, 18. Marca 2008, 11:00

slamec napísal:
- moja zlatá, ideš trošku od problému
- prečítaj si :arrow: to ešte raz a hlavne poslednú odrážku

nejdem vobec od problemu, dobre viem citat, a posledna vec ide o to ze enrobis nic nelegalne a nie je tam ziadne oznacenie ze je to sukromny majetok, ani zakaz vstupu a vjazdu, takze nemas povinnost si od niekoho pytat akekolvek povolenie ..

chapeme sa uz konecne? mne netreba rozdavat rozumy, ja velmi dobre viem co pisem a o com pisem ..

a mam ine skusenostami s horsimi statnymi kurvami ako su nejaki chudacki policajti co nemozu nic .. doslova nic ..
"fuck you."

slamec

Utorok, 18. Marca 2008, 11:12

luciq napísal:
... chapeme sa uz konecne? mne netreba rozdavat rozumy, ja velmi dobre viem co pisem a o com pisem ...
ja ťa chápem, len ty si odporuješ sama sebe :lol:
luciq napísal:
... ide o to ze enrobis nic nelegalne a nie je tam ziadne oznacenie ze je to sukromny majetok, ani zakaz vstupu a vjazdu, takze nemas povinnost si od niekoho pytat akekolvek povolenie ...
ale nerobíš to legálne.

niekedy platilo že: čo nieje zakázané je povolené
teraz platí : neznalosť zákona neospravedlňuje

ibaže pozemok, kde boli, niekomu patrí :arrow:

- čiže ak ide o súkromný/štátny pozemok, nemáš tam čo hľadať bez vedomia majiteľa. ak ide o verejný pozemok máš právo presunu cez tento pozemok z bodu A do bodu B

:arrow: vedomie majiteľa sa rozumie jeho súhlas a to najlepšie písomný, kôli neskoršiemu dokazovaniu práva

štačí či ešte nechápeš :?:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných