... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Marosqo
Auto: E30 325i+E30 318is
Kraj: Košický

Pondelok, 17. Marca 2008, 11:18

desiatky áut tých najdrahších značiek :lol: :lol: :lol:
To kto z nas ma to najdrahsie auto ? ...sice asi kazdy ked to porovnavali s osadenstvom Škoda klubu :-k :lol: :lol: :lol:
Ale asi najdrahsie tam bolo E36 Mko ,ktoreho hodnta sa vyrovna cene noveho loganu ... :roll:
BMW E30 318IS BembISo =)
BMW E30 325i
BMW E87 120D

Pneuservis NONSTOP

Xader
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 17. Marca 2008, 11:35

Marosqo napísal:
desiatky áut tých najdrahších značiek :lol: :lol: :lol:
To kto z nas ma to najdrahsie auto ? ...sice asi kazdy ked to porovnavali s osadenstvom Škoda klubu :-k :lol: :lol: :lol:
Ale asi najdrahsie tam bolo E36 Mko ,ktoreho hodnta sa vyrovna cene noveho loganu ... :roll:

A to sme tam boli este k tomu dve e36 Mka ... ale zasa kazdy jazdi na tom co ma , to je jasne ... ale ked my mame BMW , tak nas hned nemusi niekto brat, ze sme zbohatlicky mladici co len robia "neplechu". Na cestach je kopa nebezpecnych "rychlojazdcov" na starych hondach, skodach a cojaviem na com este a pritom maju nahovno brzdy, silne motory (sem-tam) a ohrozuju kopu ludi pocas dna v premavke svojimi kluckami, predbiehackami cez plnu ciaru a podobne.
My ideme za mesto, kde fakt NIKOHO nemozeme rusit a nikomu nie sme na ociach a hned je s toho velke HALO !

Ale pan novinar co to pisal to asi v hlave nema moc v poriadku, ked tam pisal, ze -"zorganizovali nelegalne preteky. Tie zneprijemnuju hlukom zivot obyvatelov a navyse OHROZUJU ZVIERATA Z NEDALEKEJ CHRANENEJ OBLASTI"

Takze po 1. TAM KDE SME BOLI , to NIE JE CHRANENA OBLAST !!! Kedze pisu , ze z nedalekej a este k tomu ako tu pisali chalani, ze tam nie su tabule, ani zavory...ved vsetci vieme... TAKZE SME V CHRANENEJ OBLASTI NEBOLI , ALE NA VEREJNOM PRIESTRANSTVE ! AK TO JE SUKROMNY POZEMOK, treba tam mat tabulu a nikto tam nepojde !!!
po 2. NASE BMW-cka OHROZUJU ZVIERATA z nedalekej chranenej oblasti a SKODOVKY nie ??? !!! Preco ??? !!!
po 3. Pan novinar co to pisal Marek Kravjar co je podpisany pod clankom nech laskavo nabuduce lepsie vnima situaciu a robi objektivne clanky a nie len 1-stranne komentare ... alebo zeby sa niekto pytal, ze my sme nemali oficialnu akciu s papierom ??? CO AK MALI ??? A nikto si ho nevypytal ??? V tom pripade OFICIALNE OSPRAVEDLNENIE !!!

Ale skoda pismen a idem si dat 5 redbullov , lebo ma jebne.
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

Hyri

.

Pondelok, 17. Marca 2008, 11:40

Klud matus ... takto sa aj skoncila jedna cast serie cz driftov .... dosli zelene <> a rozohnali to ..... skoda polemizovat . ale ked budu chet predvolavat ..takto chce nejaky vyjazd pred fizlaren a trosku to tam zablokovat ....
Bmw E39 530D ///Jebat Paket
Ex Bmw E39 540iAG ///Mrdka paket
Ex Bmw E39 530D ///M Paket
Ex Bmw E36 325i Nic paket drift king :D

Marosqo
Auto: E30 325i+E30 318is
Kraj: Košický

Pondelok, 17. Marca 2008, 11:42

To iste aj u nas vcera v Presove ...domacim panglom sme nevadili ,pozerali sa ,potom doletel cierny Passat so ZA znackami a ten zriesil mojmu bratovi pokutu 2litre a rozkazal domacim fizlom naj nas rozozenu ... Nieje toho naraz nejako vela ?Zeby cirou nahopdou nas prisiel rozohnat Cierny passat so ZA znackami ? :roll:
BMW E30 318IS BembISo =)
BMW E30 325i
BMW E87 120D

Pneuservis NONSTOP

Xader

Pondelok, 17. Marca 2008, 11:47

Ja to hovorim ... velke OKO tohto statu nas sleduje ... :shock:
Najlepsie nedavat vsetkym na oci kde a kedy je stretko ... sukromne spravy, alebo SMSkou to je najlepsie ... my sme to tak tiez robili , ked sme jazdili offroad a nikdy takto nebol problem.
Ked to vyselo na fore, povacsine sme mali "navstevu"
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

Diablo

Pondelok, 17. Marca 2008, 11:50

od toho tu máme členskú sekciu, takže pokial bude niečo neoficiálne radšej by som to riešil tam.
ola ola emtroáááá

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Pondelok, 17. Marca 2008, 13:39

Ja sa rozhodne podpisem kludne aj prvý a aj jediny ak bude treba. NENECHAM SA VYDIERAT STATOM A ESTE KTOMU NEZAKONNE!!!
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Pežot

Pondelok, 17. Marca 2008, 14:10

Tu je ten scan je to v podstate to isté ako na tom linku:

Ale akože nech sa aj poyebú, šak to nieje pravda čo som tam čítal a že osem áut a že novináry pardón pseudonovináry z nového času sa môžu poyebať :roll: :roll: :roll:

BTW. už som si všimol, že to sem dal aj peppo :lol:

m4x
Auto: E60 545i

Pondelok, 17. Marca 2008, 14:21

koki to je moc co tam napisal "vedomi" autor Marek Kravjar.. cisty bulvar.. nic z toho co tam bolo pisane nebolo pradive, jedine tak ze skoda klub mali povolenie, ale ze by sme tam robili nieco ilegalne nezakonne ? to by som sa pozrel
bulvar vsetko zvalicsuje, ale toto je fakt moc.. milujem takychto ludi co idu do niecoho pindat a ani nemaju sajnu o co islo ako to bolo ale vymyslia si rovno vlastny pribeh a ludia co to citaju a nemaju o tom ani len sajn mu to rovno zozeru aj s navyjakom..
a viac ma donasa do uzasu ked vidim ako ludia tak velmi veria televiizi, novinam a podobne, sami bulvar a malo pravdy, teda ak nejakej aj je..
inak vraj "NELEGALNE PRETEKY" to by som sa kukol :lol: :lol: :lol:

Peppo napísal:
Pan policajt nam hovoril nieco o ochranych pasmach... a ze neznalost zakona neospravedlnuje. Udajne ochranne pasmo nemusi byt oznacene ziadnou tabulou

vid citacia nizsie

) § 28 ods. 5 zákona č. 184/2002 Z. z.

(2) Hranice ochranných pásiem sa vyznačujú v teréne výstražnými tabuľami. Výstražnými tabuľami so zákazom vstupu sa označujú hranice ochranného pásma I. stupňa. Ochranné pásmo I. stupňa vodárenských zdrojov podzemných vôd a vodárenských zdrojov s odberom vody priamo z povrchového toku sa musí, okrem označenia výstražnými tabuľami, oplotiť.

dodal by som zevraj 4 stupen cize este viac zaujimave, ako uviedol daweed, zaujimave ze tak vysoky stupen bez nejakych tabul vyznacujucich tak vysoky stupen ochrany a vsade kam sa clovek pozrie odpadky vsade kde sa len da.. velice zaujimave, az na zamyslenie..

„Policajti na mieste situáciu riešili dohovorom. Nebudeme tolerovať takýto typ správania a priestor budeme i naďalej monitorovať,“

to by mna zaujimalo co nechcu tolerovat ?
nabuduce pana P.T. s radostou poslem sa popozerat na znacky ked sa uz vyhraza ze nam mohol dat 2k pokutu vsetkym co sme tam boli pretoze sme sa tam nemali ani ako dostat, zakaz vjazdu tam neplatil, plati az dalej a co je viac zajimave po cyklistickej drahe cestou z kocky sa nachadza dopravna znacka STOP a pochybujem ze pre nejakeho 4 rocneho cyklistu
!!! Obrázok ???

Pežot

Pondelok, 17. Marca 2008, 14:24

Inak m4x mám taký dojem, že IV. stupeň ochrany je až po prvom, tzn. že nieje až taký významný ale zaujímavé na tom stupni ochrany je, že sa tam povaľuje baterka, ktorá by mala byť odborne zlikvidovaná, potom sú to kopy gúm, plastových fľaší a podobne. Videl som aj matrac a tak ďalej ... a tomuto sa hovorí IV. ochranné pásmo?? :roll: :roll: :roll:

Tolerovať si môžu tak farebné poháre na staniciach :wink:

m4x
Auto: E60 545i

Pondelok, 17. Marca 2008, 14:27

oops, chybicka ci nevedomost se vloudila :oops: :roll:
jak ja neznasam takyto trapny bulvar :?
!!! Obrázok ???

Dusky

Pondelok, 17. Marca 2008, 14:41

kokos umrem.. ze nelegalne preteky... co ste davali sprinty ??? :lol: :lol:
vy diabli...... :twisted:
btw... som rad ze patrim medzi "Mladíkov na drahých autách" :lol: :lol: :lol: strsny vysmech panovi novinarovi.... :twisted:
E46 320D
bad toys for bad boys...

Pežot

Pondelok, 17. Marca 2008, 14:48

Dusky napísal:
btw... som rad ze patrim medzi "Mladíkov na drahých autách" :lol: :lol: :lol: strsny vysmech panovi novinarovi.... :twisted:

Mladíci možno, drahé auto nie ... ale zas ako pre koho :lol: :lol: napríklad možno má ten novinár komplexy, že jazdí na Daewoo Tico tak to rieši takto

Dusky

Pondelok, 17. Marca 2008, 15:14

Pežot napísal:
Mladíci možno, drahé auto nie ... ale zas ako pre koho :lol: :lol: napríklad možno má ten novinár komplexy, že jazdí na Daewoo Tico tak to rieši takto

no pre mna ma moje auto cenu ......kokos ani neviem povedat ako ho lubim :lol:
E46 320D

bad toys for bad boys...

Pežot

Pondelok, 17. Marca 2008, 15:21

Nehovorím o užívateľskej cene ale o cene výrobku :lol: :lol: ale prestaňme sem ťahať tovaroznalectvo :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný