... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
alfi666 napísal:nahodne straty vykonu = problem okolo EGR....
Jozef napísal:Takže pustilo mi vstrekovacie čerpadlo auto bolo v oprave ale tak jeden den bolo doma poslali sme ho na reklamačku ževraj elektronika v čerpadle a dneska som bol zas pon a aby to nestačilo zas je čosi zle. Auto v určity moment strati uplne výkon s problemom som obehol traktor a to fakt a je to jedno na ktorej rýchlosti atd a sa mi zda že ked dostanem auto nad 4 otačky tak zas chiti ťah. Dajte nejake rady čo ste zažili alebo čo. Ešte dodavam že som šiel hned naspäť za tym čo to opravoval že nema vykon previezli sme sa dosť pekne cestu a ako naschval sa nič nestalodali sme to na PC a ten nič.
zhmp napísal:
Ide ti auto na volnobehu vytočit do max otačok??? KEd ti auto chyta až od 4000 otáčok,tak to je dost neskoro,to su skoro až max otačky čo dosiahne diesel...ešte nejakych 500 a je červene pole,tak to nič moc nieje....ešte by to mohla byt aj vaha vzduchu,teda ak je čerpadlo ok.....ale tak isto ventil na naklapanie lopatiek turba......je viacej možností....![]()
MGSnake napísal:ZHMP my stale uvažujeme o tom ventile na naklapanie lopatiek! tiez by som skontroloval cely podtlakovy system a hadicky + pressure converter.
alfi666 napísal:A straca sa ti voda zo systemu?.. lebo ak by bol zly ten chladic a tiekla by ti voda, tak by sa ti mala stracat.. heh
No a je mozne, ze ide aj do sania - a preto nemas vykon