Tak brzdy su uz hotove na treti alebo stvrty krat poslali dobre guferko....Prvy krat to bola nasa chyba zle odmerany piest alebo lepsie povedane cloveka vedla s firmy zatial co my sme boli v elite...a ostatok chyba predajcu....ale uz je to ok a hned to aj lepsie brzdi s novymi platnickami....
Plus aj zadok je uz ok a je to citelne o dost lepsie....este ked budu financie pojde do parady predok ale ten nieje na tom tak zle ako bol zadok este cosi znesie a hlavne som sa zbavil pazvukov sposobovanych pridratym piestom....
Dobra rada pokial idete cistit piest a budete to robit poriadne kupte si preistotu tu opravnu sadu lebo te tesnenia su stare a maju tendenciu sa poskodit pri nasadzani piestu....
Aby sa nepovedalo tak som nakupil smirgle ,ze idem rucne vylestit limce kedze sa to lupalo a vypadalo to jak osoplene....Ale ako rychlo som zacal tak som aj skoncil...budem to musiet spravit nejakym naradim lebo rucne som to robil cca.3-4 hod .podstiveho tlacenia, suchania a striedania smirglov a vysledok strasna bieda ....ten povrchovy lak je strasne tvrdy
Foto pred

Foto po