... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
kubog napísal:Cena super, kolko mu to trvalo dokopy v cistom case? Vodiace listy uz mas tie nove pogumovane (cierno sede)? Trufol by si na to znova? Cena?
jorge_sk napísal:
EDIT: Zaradim to sem a pripadne poprosim na presmerovanie do inej temy (ktoru som ale nenasiel). Ide o 2 "zvuky" z motoroveho priestoru:
1. jemne vrcanie v zavislosti od otacok, ktore znie nejak takto: http://www.youtube.com/watch?v=_n7QTHmUlxc Problem mam v zasade identifikovany, robi to zrejme kompresor klimy (ked vypnem klimu prestane to). Ten zuvuk nie je pocut v motorovom priestore (prehlusi ho zvuk motora) ale v kabine pri nizsich otackach (cca 1300-2000) je pocut take bzucanie, ktore kolise podla otacok. Pri vacsich rychlostiach a otackach to prehlusia ine zvuky (je to pocut len ked sa clovek fakt sustredi). Myslite ze to ma zmysel riesit? Docital som sa ze to bude odidene lozisko kompresoru klimy. Ako a ci sa da vymenit len toto lozisko som sa vsak uz nikde nedozvedel. Any ideas?
Sorry za dlhy post ale snad niekto pomoze/poradi.
jorge_sk napísal:Ale nejak mi nejde do hlavy preco to prestane ked vypnem klimu. Pri alternatore by to predsa robilo furt, ci? No ak je to pri 180k tak to sa snad este da akceptovat ale ja tam mam 66.000km.
BMatoW napísal:ano mam tie nove pogumovane listy.
nema problem to spravit aj ked to je dost zlozite,obcas som mu pomahal tak som to realne aj videl.
bez cakania na diely by to urcite mal do jedneho tyzdna..
ale ako som pisal,servis ma popri zamestnani ale spytat sa ho mozem..
ak nieco,tak mi piste PM...
Peter_NR napísal:Dnes som si bol pre auto vo Zvolene, s vysledkom som spokojny - zase je to konecne tiche.
Inak mali tam odstavenu dalsiu e91 s roztrhnutou retazou a zhanaju na nu nahradny motor.
Technik povedal ze v pripade ze ten rozvod je "hlucny" odporucaju to vymenit pokial mozno pred 200tis km.
Peter_NR napísal:Dnes som si bol pre auto vo Zvolene, s vysledkom som spokojny - zase je to konecne tiche.
Inak mali tam odstavenu dalsiu e91 s roztrhnutou retazou a zhanaju na nu nahradny motor.
Technik povedal ze v pripade ze ten rozvod je "hlucny" odporucaju to vymenit pokial mozno pred 200tis km.