... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
balino napísal:chlapci nerozvraciam ale bol som tam minuly rok a bolo super...pockajte ked uvidite barbie v kratkej sukni vtej zime na jej afticku hehe...mame zraz skoro kazdy stvrtok a stoji to zaprt maros zodere gumy ja odjebem servo a chladic a ide sa domovpodla mna by bolo lepsie sa stretnut na ich zraze mali by sme tam vyhradene parkovisko only bmw co by peppo vybavil a kazdy by mal na afte vianocnu vyzdobu co je tohoto zrazu tradicia...konecne by ludia nekukali na 120nu co striela z vyfuku ale na nase afticka...potom sa mozme odtrhnut odnich po spanilke a ist sadnut njekam len bmw....urcite lepsie ako sa stretnut vtyzdni a cakat ze kde si pockaj este vybavujem veci ked som v ba a ty si kde sedim s frajerkou v hypernove lebo my ju nemamem a potom ked sa konecne njekto aj dostavi tak cely pokec no co vymenil si uz zimaky ako sa ti jazdi?on povie dobre a mozme ist domov konec zrazu
GUZINO528 napísal:balino napísal:chlapci nerozvraciam ale bol som tam minuly rok a bolo super...pockajte ked uvidite barbie v kratkej sukni vtej zime na jej afticku hehe...mame zraz skoro kazdy stvrtok a stoji to zaprt maros zodere gumy ja odjebem servo a chladic a ide sa domovpodla mna by bolo lepsie sa stretnut na ich zraze mali by sme tam vyhradene parkovisko only bmw co by peppo vybavil a kazdy by mal na afte vianocnu vyzdobu co je tohoto zrazu tradicia...konecne by ludia nekukali na 120nu co striela z vyfuku ale na nase afticka...potom sa mozme odtrhnut odnich po spanilke a ist sadnut njekam len bmw....urcite lepsie ako sa stretnut vtyzdni a cakat ze kde si pockaj este vybavujem veci ked som v ba a ty si kde sedim s frajerkou v hypernove lebo my ju nemamem a potom ked sa konecne njekto aj dostavi tak cely pokec no co vymenil si uz zimaky ako sa ti jazdi?on povie dobre a mozme ist domov konec zrazu
Nemam nic proti. Ja tam chcem urcite ist. Len ma mrzi ze viaceri uz potom nemozu![]()
![]()
![]()
BlackMW napísal:Helldiver napísal:Barbie v kratkej sukni? kde, jako? neviem o co sa jedna sice vobec, ale som za...
ze vsetci prideme v kratkej sukni, ja som tiez za
luciq napísal:BlackMW napísal:Helldiver napísal:Barbie v kratkej sukni? kde, jako? neviem o co sa jedna sice vobec, ale som za...
sak ty nemas kratku suknu!iba ze by islo o inu kratku suknu
BlackMW napísal:luciq napísal:BlackMW napísal:Helldiver napísal:Barbie v kratkej sukni? kde, jako? neviem o co sa jedna sice vobec, ale som za...
sak ty nemas kratku suknu!iba ze by islo o inu kratku suknu
nejde o inu kratku suknu
kto nema moze dojst v plavkach