... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
balino napísal:luciq napísal:balino napísal:luciq napísal:balino napísal:luciq napísal:balino napísal:
tixo tam dole!si ho musim strazit, sak takeho marosa nenajdes na kazdom rohu
dufam ze to myslis vazne!lebo je to tak...
piši tak na chudacika jakych mas na kazdy prst 5 by som neziarlilaale tixo, neze to marosovi vykecas
dost krute...
no nevim teraz, asi si to nepochopil :) alebo ja?:)
no da sa to chapat zle aj dobre..stacilo napisat : by som asi neziarlila?neee
GUZINO528 napísal:Dobre teda. Vidim ze nech to spravim akokolvek nevyhoviem nikomu uplne takze rozhodnutie o samostatnom zraze tymto oficialne prenechavam nadriadeným :) Severania povedzte ako a kedy kde a co a tak :) Ja pridem na oboje. Alebo nech to je teda len jeden ktorýkolvek.
GUZINO528 napísal:Zatial to vyzera tak, ze toho 15teho to BUDE :) na 100% :) Je to sobota a bude to počas svetlého dňa, aby sa mohli všetci vrátit domov za svetla. Ako písal Diablo: "Hlavne že si pokvákame spoločne"Ukážeme severanom kocku nech sa nám aj oni predvedú a potom dáme niekde v teple jedlo a kofolu :) Napr tam kde sme boli minule pri disco DOPLER :) Pekné by bolo skočit na vianocne trhy ak by sa nam vsetkym podarilo zaparkovať.
P306GTi napísal:Ten prvý zraz :) ... druhý čo plánujete s ostatnými už budem v metrvých závejoch na Liptove