... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
pgrno napísal:ahojte, moje bmw bude asik cez vikend rozobrate po vcerajsej fusovacej akcii (som zistil ze mam vzadu nejako mokro, tak to budem susit), ale rad by som prisiel. dojdem firemnym, tak dufam ze ma nevytlacite z cesty ze co tam hlada octavia medzi bavorakmi. :)
GUZINO528 napísal:pgrno napísal:ahojte, moje bmw bude asik cez vikend rozobrate po vcerajsej fusovacej akcii (som zistil ze mam vzadu nejako mokro, tak to budem susit), ale rad by som prisiel. dojdem firemnym, tak dufam ze ma nevytlacite z cesty ze co tam hlada octavia medzi bavorakmi. :)
Rozobrate? Akoze ides yberat motor? Alebo dat dole napravu?![]()
VYbrat tapacir to nieje rozobrať ze by si nemohol na zraz
Xader napísal:este nemas zimnePozerali ste pocasie jak fajnovo ma byt v sobotu ? okolo 0°C a sem-tam aj snezenieeste mam letne pneu , mam uz obut zimaky ci este nenasnezi ?
![]()
kenedy_e46 napísal:Xader napísal:este nemas zimnePozerali ste pocasie jak fajnovo ma byt v sobotu ? okolo 0°C a sem-tam aj snezenieeste mam letne pneu , mam uz obut zimaky ci este nenasnezi ?
![]()
tak to by som ani na cestu nevysiel keby som mal letne. vsak teraz snezi ako J..nute a to nechcem vediet ako to bude v sobotu
slamec napísal:sype ako sa len da. Sa bojim aby som zas nerozmlatil smerovkukenedy_e46 napísal:Sype tam u vás? Aj tu je už biela cesta, celkom fun po dlhej odmlke.Ja som nahodil zimne a som ich dral aj tak leb keby som ich nemal tak sa ani nepohnem lebo mame zasnezenu cestu