... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

to skor pripnut na tricko menovku s nickom
 to skor pripnut na tricko menovku s nickom  
F!0d0r napísal:to je dobra tradicia lenze kto z vas cely cas sedi pri aute ?to skor pripnut na tricko menovku s nickom
 Take zvirata sa nedaju prehliadnut
  Take zvirata sa nedaju prehliadnut   

Maco napísal:To sa nebojim, ROKIho a voMacKu spozna kazdyTake zvirata sa nedaju prehliadnut

tak voMacKa som poznal iba podla auta
  tak voMacKa som poznal iba podla auta   ale ktory to bol v tom ich altanku nemam ani paru
 ale ktory to bol v tom ich altanku nemam ani paru 

F!0d0r napísal:

tak voMacKa som poznal iba podla auta
ale ktory to bol v tom ich altanku nemam ani paru

bruno75 napísal:Blbosti riesit nebudeme, ale nech dievcatka pisu tak, aby sme vedeli o koho ide, minuly rok napr. napisali Pezota ako Peugeot a veru som chvilu rozmyslal o koho ide...

dedo1 napísal:všetci v tom altánku boli Omáčaka, alebo skôr kaša, hlavne tak večerom

Ale k veci, pri vstupe napíše niektorá z dievčat nick na čelné okno ako po minulé roky, lezie im to na nervy a nerobia to veľmi radi, keďže ste superkreatívny pri ich vymýšľaní, tak buďte ohľaduplní a maximalne spolupracujte, lebo sa nám nabudúce už vyserú na hlavy. Hlavne neriešte pičoviny, napr. že ja som voMack a mam veľké M v strede, a pod. Za pochopenie ďakujeme.
PS: večer sa už budeme tak poznať, že ani nicky nebudú treba....
miso_525d napísal:fuuuha, to boli nejake inteligentne hostesky, ked vedeli, ze Pezot sa pise "Peugeot"

TAKE INTELIGENTNE HOSTESKY TAM NETREBA !!!!!

futy napísal:to bude vyšperkovaný zraz aj s nickonami

nadro napísal:no aj s mojím nickom mali dievčatá minulý rok problém

moj 1. zraz ale ked to tu tak citam fakt s Vami bude o zabavu postarane :)
 moj 1. zraz ale ked to tu tak citam fakt s Vami bude o zabavu postarane :)