... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
ROKI49 napísal:no rano si z nas nafukal najviac
bruno75 napísal:No, ak sa chces pridat k nam "burzujom", my sme minuly rok spali v penzione v dedine a auticko bolo pod strechou na dvore. Nevyhodou je, ze jeden z osadenstva, ktory soferuje, musi byt schopny udrzat volant, pretoze penzion bol nejake 2-3 km od letiska...
Hlasim sa ako drink-driver do M6
tuninglc napísal:tak ako posledné 3.roky budem tam...Ako aj večer v bufete
miso_525d napísal:bude sa mi dobre cistit tycka z tej perforovanej koze na sedackach...![]()
ROKI49 napísal:no rano si z nas nafukal najviac
palzo napísal:
Ja ? kdeze... za akzdym ked som fukol uakzalo iny udaj, raz viacej a raz menej a pak zas niedco medzi
voMacK napísal:
no lebo si toho mal v sebe tolko, ze si ten pristroj proste dojebal
bruno75 napísal:
Teraz neviem, ci sa chystas tyckovat z chlastu alebo z mojej spanilej jazdy na Tvojej plecke (sa mi zda, ze nikto zase moc kecal, ze Omacka...)
![]()
palzo napísal:
Podla mna to vsetci co predomnou fukali to pokaziliPodla mna este rok predtym Adko
![]()
![]()
miso_525d napísal:nemyslel som tvoju spanilu jazdu, myslel som alkohol, ked sa tu vsetci tak kasate, ze kolko sa toho vypije![]()
nadro napísal:Chalani ako tu tak čítam tie Vaše komenty o tom zvracaní a podobne tak tie pracie prášky z Henkelu asi tiež vybavím. Nejaké reklamné balenia aspoň![]()
A hlavne pre Vomačkakeď tak rád perie.
miso_525d napísal:nevybavuj pracie prasky, vybav radsej nejake pekne kocky co budu prat![]()
inak, ako to bude vlastne s babami? klubaci na zrazy beru aj baby, ci nie?