V mene
ORGANIZATOROV a členov
BMW klubu BB-ZV sa Vám všetkým chcem veľmi pekne a srdečne poďakovať, že ste prišli a podporili náš zraz a spolu s nami si vytrpeli tu horúčavu a bohužial aj prach za ktorý sme bohužial nemohli.
Pred nami sa tu konala podobna akcia a zastihla ich prietrž mračien a narobili veľa kolají. My sme to na poslednú chvíľu dávali upravovať a vyšlo z toho toto.
V.ročníku sa zúčastnilo krásnych 209 baworáčikov
Každopádne zraz sme zhodnotili veľmi kladne a ako veľmi úspešný. Boli ste úplne skvelí, tolerantný a naozaj všetko prebehlo hladko a bez problémov. Bolo nám cťou spoznať nových BMW maniacov, presne takých ako sme my.
Osobitne sa chcem poďakovať mojim parťákom :
M3ino, Stefo, Dedo, Mellissimo, Mingo, Tajtrlik, Miro Kováčik, Marian, LittePlayer, Hrocho, Anubis-artS, Vinco a všetkým ktorý nám pomohli zorganizovať tento zraz. Som hrdý, že mám takýchto skvelých ludí okolo seba. BMW pozitív.
Zároveň sa chceme poďakovať naším krásnym kočkám
Aďke, Nike, Miške, Helenke, Ivke ale aj Lule za veľký kus práce čo odviedli na zraze. Klobúk dole kočeny a ĎAKUJEME.

(odmena vás neminie).
Poďakovanie patrý aj našim partnerom a sponzorom, bez ktorých by bolo veľmi ťažké zvládnuť tento zraz.
BMWStyle, M&M Autotechnik, Autotechna Baranek, TT Simik a ďalší ktorý venovali vecné ceny do súťaží.Samozrejem ďakujeme aj kočenám z bufetu a bufetárovi za skvelé jedlá a pitivo a aj pánovi Ilkovi za skvelé počasie.
Ja osobne sa chcem poďakovať tým z Vás, ktorý sa večer pri bufáči postarali o to, že som ešte aj ráno nevidel
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
, vy už viete ktorý.
Dúfame, že sa stretneme aj budúci rok v tak hojnom počte a že spoznáme ďalších skvelých ludí.
ĎAKUJEME