... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Roman804 napísal:tiež by som sa chcel chalanom podakovať a hlavne vyzdvihnúť tú prácu, ktorú na zraze nieje vidno,oceniť to nadšenie bez ktorého sa to robiť nedá,ešte raz dakujem,výborne som sa zabavil, zajazdil a teším sa znova o rok
palzo napísal:ultra-tutti-super-genialny super zraz :) Kazdy rok som bol pritomny, a predpokladam ze aj nabuduci rok nebudem chybatDakujem organizatorom za super akciu a hlavne za vecernu zabavu.
Tak isto dakujem paru ludom co mi tam pozvazalo batranca, uzil si ako nikdy predty, ved nie kazdy den sa moze vozit v takych jedinecnych autach :)
No super akcoska..
Inac ak by niekto nasiel moju zelenu rozkladaciu stolicku privital by som ju naspat, mam ku nej citovy vztah
Inac ak by niekto nasiel moju zelenu rozkladaciu stolicku privital by som ju naspat, mam ku nej citovy vztah
reVo napísal:
Nee palzo, neverim, ze si stratil M-packet stolicku
Le Gend napísal:Velmi dobre zvladnuty zraz, vidno, ze organizatori uz maju skusenosti. Chvalim aj moderatora za vydrz.
Slalom mohol byt trochu dynamickejsi, kuzele boli priliz pravidelne rozmiestnene (len v strede bolo rychlejsie miesto), takze jazdy mohli byt aj putavejsie pre jazdcov a divakov.
Do buducnosti by som navrhoval nieco ako jazdu zrucnosti pre zeny, aby sa necitili len ako ozdoby pri autach. Verim, ze by to bolo divacky putavejsie divadlo.
Este by ma zaujimal nick Ivana Karasa, ktory vyhral sprint trojlitrov, pripadne aspon ci ma manual alebo automat :)
Ked sa Atavan vratil na letisko a od okolostojacich prijimal gratulacie k "vyhratej" tombole, mal v tvari velmi pekny vyraz. Mohli ste ho aspon zavolat dopredu, urcite mu viaceri chceli poblahozelat (a Pezot podakovat)
herri13 napísal:No pri casomiere bola taka mala jednoducha skladacia zelena stolicka
Le Gend napísal:Este by ma zaujimal nick Ivana Karasa, ktory vyhral sprint trojlitrov, pripadne aspon ci ma manual alebo automat :)
jkk napísal:takze ak si to zopakujeme tak jedno zahadne zranenie kotniku, chyba jeden zapalovac, jedna stolicka, jeden obal na spacakvy ste museli vyzerat
herri13 napísal:Vobec, normalne. Na pohodu.
Clenok som uz vyriesil. Vyzera to na ustipnutie. Dnes som sa bavil aj s doktorom a potvrdil mi, ze tento rok je velky problem s hmyzom. Vdaka velkym teplotam maju silnejsie stionutia teda tu latku v sebe. Ze je kopa pripadov na silne reaocie.