... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: V.ročník letneho BMW zrau Dobra Niva - POĎAKOVANIE str.1

Utorok, 30. Júla 2013, 06:48

Roman804 napísal:
tiež by som sa chcel chalanom podakovať a hlavne vyzdvihnúť tú prácu, ktorú na zraze nieje vidno,oceniť to nadšenie bez ktorého sa to robiť nedá,ešte raz dakujem,výborne som sa zabavil, zajazdil a teším sa znova o rok

Mna si pamatas ako som ti serviroval "domace jablko" ci uz ani nie? Lebo vyzeral a rozpraval si uz vseliak :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Utorok, 30. Júla 2013, 09:37

ultra-tutti-super-genialny super zraz :) Kazdy rok som bol pritomny, a predpokladam ze aj nabuduci rok nebudem chybat ;) Dakujem organizatorom za super akciu a hlavne za vecernu zabavu.

Tak isto dakujem paru ludom co mi tam pozvazalo batranca, uzil si ako nikdy predty, ved nie kazdy den sa moze vozit v takych jedinecnych autach :)

No super akcoska..

Inac ak by niekto nasiel moju zelenu rozkladaciu stolicku privital by som ju naspat, mam ku nej citovy vztah :(
Jack Daniels + Coca Cola :)

herri13
Autor témy
Auto: BMW E39 528i sedan
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 30. Júla 2013, 10:05

palzo napísal:
ultra-tutti-super-genialny super zraz :) Kazdy rok som bol pritomny, a predpokladam ze aj nabuduci rok nebudem chybat ;) Dakujem organizatorom za super akciu a hlavne za vecernu zabavu.

Tak isto dakujem paru ludom co mi tam pozvazalo batranca, uzil si ako nikdy predty, ved nie kazdy den sa moze vozit v takych jedinecnych autach :)

No super akcoska..

Inac ak by niekto nasiel moju zelenu rozkladaciu stolicku privital by som ju naspat, mam ku nej citovy vztah :(

No pri casomiere bola taka mala jednoducha skladacia zelena stolicka, zabudol som sa ta spytat ci to nebola nahodou tvoja, ale naozaj taka mala a jednoduch, neviem aku presne si mal ty. Ale tato tam bola od rana, tak neviem ci to bude tvoja.

A aj my dakujeme ze si bol, vecer bolo skvele az na to ze si polovicu nepamatam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
E39 528i Cosmoschwarz metalic - ex
E36 325i Brokatrot Metallic - ex
E36 318i Diamantschwarz Metallic - ex

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Utorok, 30. Júla 2013, 10:19

Velmi dobre zvladnuty zraz, vidno, ze organizatori uz maju skusenosti. Chvalim aj moderatora za vydrz.
Slalom mohol byt trochu dynamickejsi, kuzele boli priliz pravidelne rozmiestnene (len v strede bolo rychlejsie miesto), takze jazdy mohli byt aj putavejsie pre jazdcov a divakov.
Do buducnosti by som navrhoval nieco ako jazdu zrucnosti pre zeny, aby sa necitili len ako ozdoby pri autach. Verim, ze by to bolo divacky putavejsie divadlo.
Este by ma zaujimal nick Ivana Karasa, ktory vyhral sprint trojlitrov, pripadne aspon ci ma manual alebo automat :)

Ked sa Atavan vratil na letisko a od okolostojacich prijimal gratulacie k "vyhratej" tombole, mal v tvari velmi pekny vyraz. Mohli ste ho aspon zavolat dopredu, urcite mu viaceri chceli poblahozelat (a Pezot podakovat) :D
Naposledy upravil/-a Le Gend v Utorok, 30. Júla 2013, 11:13, upravené celkom 1 krát.

dedo1
Auto: Holup na masle

Utorok, 30. Júla 2013, 11:13

Taká pásikavá je naša.. musím sa zastaviť po slnečník a aj stoličku a aj stan
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

reVo
Auto: e36 328i/e90 330xi
Kraj: Prešovský

Utorok, 30. Júla 2013, 11:52

Inac ak by niekto nasiel moju zelenu rozkladaciu stolicku privital by som ju naspat, mam ku nej citovy vztah

Nee palzo, neverim, ze si stratil M-packet stolicku :(
BMW e36 328i coupe (Avusblau M-packet) a E90 330xi (Monacoblau) - príbeh

Pežot

Utorok, 30. Júla 2013, 13:13

reVo napísal:

Nee palzo, neverim, ze si stratil M-packet stolicku :(

Mpacketová stolička žije .... kanadská nie :-k

herri13
Autor témy

Utorok, 30. Júla 2013, 14:46

Le Gend napísal:
Velmi dobre zvladnuty zraz, vidno, ze organizatori uz maju skusenosti. Chvalim aj moderatora za vydrz.
Slalom mohol byt trochu dynamickejsi, kuzele boli priliz pravidelne rozmiestnene (len v strede bolo rychlejsie miesto), takze jazdy mohli byt aj putavejsie pre jazdcov a divakov.
Do buducnosti by som navrhoval nieco ako jazdu zrucnosti pre zeny, aby sa necitili len ako ozdoby pri autach. Verim, ze by to bolo divacky putavejsie divadlo.
Este by ma zaujimal nick Ivana Karasa, ktory vyhral sprint trojlitrov, pripadne aspon ci ma manual alebo automat :)

Ked sa Atavan vratil na letisko a od okolostojacich prijimal gratulacie k "vyhratej" tombole, mal v tvari velmi pekny vyraz. Mohli ste ho aspon zavolat dopredu, urcite mu viaceri chceli poblahozelat (a Pezot podakovat) :D

Dakujeme za pochvalu a aj za pochvalu moderatora (teda mna :mrgreen: ).
Co sa tyka slalomu. Kedze dost vela ludi sa zdrziava v prednych miestach pri starte, museli sme zaciatok spravit pomalsi, teda aj ostrejsi, zhruba od stredu sme spravili rychlejsiu trat a zase ku koncu sme ju spomalili. A aj tym ze je letisko uzsie, nemozme si dovolit aby niekto pri slalome tade lietal 120km/hod a potom nahodou vyleti a niekoho zramuje. Nejde o to aby si trat preletel, ale aby si si pokrutil volantom a a videl ako vies zladit pracu ruk, noh, oci atd..

Co sa tyka jazdi zrucnosti zien, no kedze cas je obmedzený a kazdym rokom sa zrazu zucastnuje viac a viac aut, nedokazeme este vpratat toto do casoveho planu. Kedze vacsina ludi caka na sprinty a hlavne na volne sprinty. jedine keby ze pridete na letisko vsetci o 8:30 a o 9:00 by sa zacalo jazdit. Aj teraz sa malo zacat 10:30 a prave vtedy doslo naraz cca 50 aut a zacalo sa 11:15. To je velký sklz.

A Avatana mi je naozaj uprimne luto, ale na druhej strane bol tam bufet, neviem preco odisiel jest inde. A mozno keby nechal listok niekomu zo znamých, moly vybrat disky za neho. Naozaj nas to mrzi.

Miro Kovačik
Auto: červené

Utorok, 30. Júla 2013, 16:41

herri13 napísal:
No pri casomiere bola taka mala jednoducha skladacia zelena stolicka

Tá je moja , a doma mám k nej pár :wink:

Le Gend napísal:

Je to Maťove bývale auto (martin46) a on ho šoféroval aj na tomto zraze, manual, zadok :wink: zopakoval prvenstvo z minulého roku

tuninglc
Auto: E36 Compact

Utorok, 30. Júla 2013, 17:05

Bolo najviac super hlavne večer pred bufetom, len kto má môj vak na spacák by sa mohol ozvať 8)
Bmw E36 Compact montreal blau metallic : sticker bomb
Ex E34 525Tds
Ex E34 524td

jkk
Auto: E91 330xd
Kraj: Bratislavský

Utorok, 30. Júla 2013, 17:11

takze ak si to zopakujeme tak jedno zahadne zranenie kotniku, chyba jeden zapalovac, jedna stolicka, jeden obal na spacak :-k vy ste museli vyzerat :thumbup:
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Pežot

Utorok, 30. Júla 2013, 17:44

jkk napísal:
takze ak si to zopakujeme tak jedno zahadne zranenie kotniku, chyba jeden zapalovac, jedna stolicka, jeden obal na spacak :-k vy ste museli vyzerat :thumbup:

Kdežeeee :lol: :lol: :lol: :lol:

herri13
Autor témy

Utorok, 30. Júla 2013, 18:17

Vobec, normalne. Na pohodu. :mrgreen:
Clenok som uz vyriesil. Vyzera to na ustipnutie. Dnes som sa bavil aj s doktorom a potvrdil mi, ze tento rok je velky problem s hmyzom. Vdaka velkym teplotam maju silnejsie stionutia teda tu latku v sebe. Ze je kopa pripadov na silne reaocie.

Pežot

Utorok, 30. Júla 2013, 18:31

herri13 napísal:
Vobec, normalne. Na pohodu. :mrgreen:
Clenok som uz vyriesil. Vyzera to na ustipnutie. Dnes som sa bavil aj s doktorom a potvrdil mi, ze tento rok je velky problem s hmyzom. Vdaka velkym teplotam maju silnejsie stionutia teda tu latku v sebe. Ze je kopa pripadov na silne reaocie.

Takže to Ťa nejaká tá kua malá lietajúca pohrýzla?

Už som sa zlakol, že si si tam voľade nohu vyrútil :-k

drak
Auto: bmw 330 ci smg
Kraj: Prešovský

Utorok, 30. Júla 2013, 18:39

Tak ja tej šťastnej ruke čo tá vytiahla pezot podakujem :D povedala ze mňa chcela vytiahnuť. Asi jej viacej auto nepozicam xixi
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných