... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
modriblesk napísal:uz sa tolko nehadajte.
mohli by sa posnazit chlapci a dievcata spod tatier, pohladat parkovisko velmi vysoko nad morom (v horach) a ked sa trochu ochladi tak tam sa urcite sneh udrzi, bude to o polovicu blizsie ako tie alpy a zvladneme to v ramci jednodnoveho zrazu bez noclahu.
dracik.bmw napísal:Ze prej hlasa na vikend ochladenie a snezenie tak drzme palce nech uz nasnezi namiesto toho prsania..Keby namiesto kvapiek padal sneh tak uz by sme sa borili v snehu a Driftili
patres napísal:
No na vikend moze , ked uz bude prezute![]()
dexter napísal:dnes sa nám pekne rozsnežilo do večera by sa aj niečo mohlo nasipať
dráčik ak pôjdeš tak sa ozvi
dracik.bmw napísal:Az by malo snezit tak ako snezi tak driftit pojdeme hadam ale v maji...Skor urcite nieee
dracik.bmw napísal:Takze po vcerajsom snezi zahajujem Zrazove smykanice.Aj ked zo smutkom som vcera pozeral ako my auto zapada snehom kedze som nestihol prezut bo som sa zdrzal v praci ale dnes idem z prace konecne.Tak kto ma zaujem dnes dame spicha a pojdeme sa posmykat.Kto ma zaujem?
patres napísal:Drako vydrz este tyzden, a Patres ta zasobi domacou , len vydrz![]()
dracik.bmw napísal:No budem muset chlapec bo neni co pit na Vianoce s fotrom hehe..A ja tabletky nezerem raad..Ja radsej domace-...
patres napísal:
![]()
![]()
![]()
ja tabletky iba sem tam sak vies
![]()
![]()