... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
miro 33 napísal:chalani, nechcem maľovať čerta na stenu ale u nás vo Veľkých Ripňanoch nebude ľahké opäť spraviť nejaký zraz oficiálnou cestou. už dávnejšie som sa informoval na to. Letisko a aj tá druhá plocha patria družstvu.A oni nemajú vôlu povoliť podobné akcie. Dokonca tieto plochy zavážajú ( hnojom, repou,tak isto ako plocha na Bedzianskom letisku) aby tam nebolo miesto. Dávajú rampy na letisko a zvyknú tam aj príslušníci chodiť. Dokonca nemajú ani záujem ani v prípade , že by sa zaplatilo za plochu. To len na margo veci.
Dráčik- budeme radi ak sa ukáže aj niekto so zakladateľov TO "scény " ( teda vravím aspoň za seba)
ako som aj na FB napísal rád prídem. Dal som na vedomie aj ďalším BMW non členom.
dracik.bmw napísal:Ja viem ako to bolo vybavovat plochu a td..Chodil som za predsedom druzst.Aby bolo secko na poradku.Potom som uz drbal nato bo bola neochota od neho behal som sam a uz som to nemal chut riesit.Pri menej aut sa da vysantit na klasickom letisku.Ale ked ide vela aut tak to uz bije sedliakom do oci a volaju pangle(zazili sme par krat![]()
)Bedzany nehrozi auta oproti a vela bordelu...Uz len tie Nemcice...Ak budem moct dojdem s kamosom(Dexter)..Este nam niektory miestny mladici ani pozicane kuzele nevratili 1 ci 2roky
![]()
![]()
Martin540 napísal:Ahojte... Ak pocasie bude fajn a nebudem sobotu pracovat tak by som sa rad ukazal aj s kamosom "M3 lover"![]()
Snad sa najde jedno volne miesto pre moju staru pani![]()
M3 lover napísal:Inak práve som zistil, že v sobotu som na svatbe takže sa nebudem môcť zúčastniť.![]()
![]()
Nechcete to dať o týždeň potom ?![]()
kua to som nedomyslel teda...snáď aspoň nejaké materiály donesiete v podobe fotiek alebo videí.
M3 lover napísal:Som až teraz zarozmýšlalAspoň vidíš ako dôležité to pre mňa je.
![]()
Ale tak držím organizátorovi palec, nech toto "znovuzrodenie" dobre dopadne. :)