... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Fish napísal:Ďakujeme za návštevu.Ahojte, tak som si dovolila k Vam zavitat zo susedneho ceskeho BMW klubu. Skoda ze je taka mala ucast slovakov v CZ na podobnych akcickach, viem, je to daleko.
Fish napísal:Ahojte, tak som si dovolila k Vam zavitat zo susedneho ceskeho BMW klubu. Zdravim Diabla a aj ostatnych, ktori si ma mozno pamataju z Piestan od 100RMaMy sme mali tento vikend super zraz v Dětenicich a dokonca sa nam tam konala aj bavoracka svatba (tajna az kym sme nezbadali nevestu), potom sme boli zurovat v kempe do rana bieleho, chatky a tak. Skoda ze je taka mala ucast slovakov v CZ na podobnych akcickach, viem, je to daleko. Ale boli tam super ludkovia z Malaciek (Fotas s Fotaskou,ak Vam to nieco vravi). Tak kukam ako sa tu dohadujete na zraze...len je zaujimave Diablo, ze to Vase miesto je stale nejake "tajne"
Tak zrazom ZDAR!
Fish napísal:Ahojte, tak som si dovolila k Vam zavitat zo susedneho ceskeho BMW klubu. Zdravim Diabla a aj ostatnych, ktori si ma mozno pamataju z Piestan od 100RMaMy sme mali tento vikend super zraz v Dětenicich a dokonca sa nam tam konala aj bavoracka svatba (tajna az kym sme nezbadali nevestu), potom sme boli zurovat v kempe do rana bieleho, chatky a tak. Skoda ze je taka mala ucast slovakov v CZ na podobnych akcickach, viem, je to daleko. Ale boli tam super ludkovia z Malaciek (Fotas s Fotaskou,ak Vam to nieco vravi). Tak kukam ako sa tu dohadujete na zraze...len je zaujimave Diablo, ze to Vase miesto je stale nejake "tajne"
Tak zrazom ZDAR!
GOOSE528 napísal:Hmmm, ja by som aj siel. Z Bratislavy sa to dá. Ak by sli viaceri...
BlackMW napísal:GOOSE528 napísal:Hmmm, ja by som aj siel. Z Bratislavy sa to dá. Ak by sli viaceri...
a] nemas cim
b] nemas na benzin
c] ja mam cim ale nemam na benzin
BlackMW napísal:GOOSE528 napísal:Hmmm, ja by som aj siel. Z Bratislavy sa to dá. Ak by sli viaceri...
a] nemas cim
b] nemas na benzin
c] ja mam cim ale nemam na benzin
GOOSE528 napísal:Kokos to sme tu vsetci taky chudobny ze nemame na benzin?to sme mali byt radsej vo favorit klube
balino napísal:GOOSE528 napísal:Kokos to sme tu vsetci taky chudobny ze nemame na benzin?to sme mali byt radsej vo favorit klube
baby su drahe a stale sa robia upravy na afte
GOOSE528 napísal:balino napísal:GOOSE528 napísal:Kokos to sme tu vsetci taky chudobny ze nemame na benzin?to sme mali byt radsej vo favorit klube
Ved to tie upravy a u mna hlavne zatial opravy
balino napísal:GOOSE528 napísal:balino napísal:GOOSE528 napísal:Kokos to sme tu vsetci taky chudobny ze nemame na benzin?to sme mali byt radsej vo favorit klube
Ved to tie upravy a u mna hlavne zatial opravy
presne si to vystihol uz aj opravy...