... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
lupo napísal:kurva, to este asi nebudem mat auto(( fcuk.
mino, ty si hlavne daj auto v SR poistit, vedia to aj bez ECV, staci ti VINko. ja som jazdil bez znaciek zhruba dva mesiace, policajti ma mali radi
Diablo napísal:to máš pravdu. Aj ja to tak riešim. Nikdy nevieš ktorý magor do teba nabúra a potom by bol prúser ako mraky.
lupo napísal:Diablo napísal:to máš pravdu. Aj ja to tak riešim. Nikdy nevieš ktorý magor do teba nabúra a potom by bol prúser ako mraky.
jj, z ostatneho sa vykecas (ze si to uz mal na urade dopravy a bol to nevyhnutny presun - mozu ti maximalne na rok zobrat vodicak). ale ked by si sposobil nehodu a mal niekomu platit 19 mil za skody na zdravi, tak to by bolo dovidenia.
kamarat ako 18 rocny bez vodicaku ujebal susedovi auto, v auto bolo 7 ludi, samozrejme trafil uplne nove Ecko patriace nejakemu lokalnemu mafiozovi... je to uz 6 rokov a doteraz chodi po sudoch o nahradach skody (poistovna od toho dala ruky prec) a ujmy na zdravi, nehovoriac o tom, ze az minuly rok si mohol spravit vodicak.
takze sup sup ASAP do poistovne
Diablo napísal:Asi kedy a kde? Nech sa viem prispôsobiť časovo.Navrhujem sa stretnúť v MT.
slamec napísal:Diablo napísal:Asi kedy a kde? Nech sa viem prispôsobiť časovo.Navrhujem sa stretnúť v MT.
Nezabudni mi doniesť nálepky.
Diablo napísal:slamec napísal:Diablo napísal:Asi kedy a kde? Nech sa viem prispôsobiť časovo.Navrhujem sa stretnúť v MT.
Nezabudni mi doniesť nálepky.
navrhnite
kačo napísal:Tak isto ako na 2.zraznavrhujem - klasicky