dojmy? brutál, len nabudúce berem sliky, aj časy boli dobré v porovnaní zo superšportami čo jazdili v sobotu. V podstate každá jedna zatáčka šmykom, či uź pretáčavým ale viacej nedotáčavým, kedže som mal napiču rozmer gúm na predku. Pri takomto štýle jazdy sa človek spotí a unaví podobne ako na niakom bežeckom maratóne.
Najviac ma sralo, že druhú jazdu som mal v nádrži, čosi pod polovicu benzínu. A v dvoch pravotočivý zatáčkach na výjazde sa mi odlieval benzín.
Bolo to super až na to, že sa po okruhu sa potulovalo moc pomalších áut, čo spôsobovalo výrazné spomalenie a hlavne znemožnilo ísť ideálnu stopu.
Daweed dával driftíky a pri jednom pobozkal značkou zvodidlá, ale naštastie odniesla to len značka. Ja som mal tiež jednu takú kritickejšiu situáciu, keď v druhom kole som dole kopcom obiehal niaku Carreru a Corvetu, samozrejme nájazd do zataćky bol moc rýchli a tým pádom som letel rovno von, v poslednej chvilke som to ešte urval ručkou do driftu a pogumoval zelený koberec, čo sa nachádza tesne za pätníkmi. Chýbalo niakych 5 centi a bol by som štrkovej zóne

Najviac oral Mara, ale aj ten vyviazol bez niakych újm.
Proste super akcia. Ináč v max na cielovej rovinke dve kilá a potom plné brzdy, ktoré na dobro zhoreli a už nebrzdia ale len hučia.
fotky budú, niečo môžem hodi´t aj sem