no vyzerá to celkom dobre....je to tam vyjazdené od náklaďakov lebo je tam hned vedla nejaký sklad okien....myslím že by sa to dalo.....a čo sa týka toho stretnutia...tak by som vás počkal v Ráztočne alebo medzi Chrenovcom a Jalovcom na parkovisku vedla hlavnej cesty...ešte by som chcel kontakt na niekoho z Vás aby mi dal vedieť, že ste vyrazili....
ja mam navigaciu v telefone ja trafim aj viem kde je morovno ale kde tam je letisko netusim ale mozme spravit tak ze nas pockas v jalovci dedina pred raztocnom tam bocime do morovna v tom raztocne cize PD vyzera ze budeme 3 mointy 4 Pd stretavka ten mekac??
Ok...tak my ostatny sa pockame predmekacom, o tej druhej, ked pojdeme zavolame m0intymu a ten nas potom povedie ...ale si myslim ze to nebude tazke najst...a nech sa aj otepli, stale sa bude dat posmykat tesim sa
E36 320i sedan - Mauritiusblau metallic E36 316i sedan - Brokatrot metallic - ex
Ahojte Tak toho 16 potvrdzujem moju prvú účasť na zraze. O tej Druhej pre Mekacom. Budem hľadať tlupu BMW po kope. Dúfam že si vás s niekym nepomýlim . to by bol trapas.
pindo tesime sa neboj najdes nas byvame ak vojdes na parkovisko tak po lavej strane uplne nakonci a mointy cislo na mna je 0915 301 341 cislo ako pre kurvu