... všetko o BMW ...
 Moja sestra už mala zopár BMWčok, tak som rozmýšľal práve nad BMW. A spravil som dobre. Jednoznačne mi predný náhon nevyhovuje. Segra býva v rakúsku, a že vraj sa tam dajú kúpiť fajn autá, tak som si jedno zohnal. Ona všetko vybavovala, ja som po nemecky moc nevedel. Prišiel deň, keď sme mali ísť pozriet jedno BMW za fajn cenu. Nevedel som onom nič, ani aký motor to má, ani farbu, aká výbava, ale tešil som sa ako chlapec. Už ked sme prichádzali, som sa doňho zamiloval, a nie len doňho ale do všetkých E36tiek
 Moja sestra už mala zopár BMWčok, tak som rozmýšľal práve nad BMW. A spravil som dobre. Jednoznačne mi predný náhon nevyhovuje. Segra býva v rakúsku, a že vraj sa tam dajú kúpiť fajn autá, tak som si jedno zohnal. Ona všetko vybavovala, ja som po nemecky moc nevedel. Prišiel deň, keď sme mali ísť pozriet jedno BMW za fajn cenu. Nevedel som onom nič, ani aký motor to má, ani farbu, aká výbava, ale tešil som sa ako chlapec. Už ked sme prichádzali, som sa doňho zamiloval, a nie len doňho ale do všetkých E36tiek  Bola to E36 316i, 93ka ročník, Brokatrot metallic, socka výbava. Ale moje prvé auto. Prihlásilo sa na matku ( bolo to jednoduchšie ), a na rakúskych značkách som jazdil cez 4 roky. Hneď prvá jazda bola Graz - Anglicko. Doslova krst ohňom
 Bola to E36 316i, 93ka ročník, Brokatrot metallic, socka výbava. Ale moje prvé auto. Prihlásilo sa na matku ( bolo to jednoduchšie ), a na rakúskych značkách som jazdil cez 4 roky. Hneď prvá jazda bola Graz - Anglicko. Doslova krst ohňom  Po tých 4 rokoch, sa začali na ňom ukazovať chyby, ako motor, ložiská, čapy a pod, nič hrozne, ale chcel som dačo silnejšie.
 Po tých 4 rokoch, sa začali na ňom ukazovať chyby, ako motor, ložiská, čapy a pod, nič hrozne, ale chcel som dačo silnejšie. ) to hrdziačik, ale čo to sa už vyvarilo...
 ) to hrdziačik, ale čo to sa už vyvarilo... Hneď som vedel prečo ho dusilo za daždivého počasia. Išla von, nová od BOSHu je na ceste. Ešte ale musím na ňu spraviť otvor do miesta, kde ma byť, pretože tam ten otvor neni
 Hneď som vedel prečo ho dusilo za daždivého počasia. Išla von, nová od BOSHu je na ceste. Ešte ale musím na ňu spraviť otvor do miesta, kde ma byť, pretože tam ten otvor neni   Netuším prečo, nezdá sa mi že by auto malo byť z talianska ( sa mi zdá že práve taliani ju tam nemajú, ale môžem sa mýliť ).
 Netuším prečo, nezdá sa mi že by auto malo byť z talianska ( sa mi zdá že práve taliani ju tam nemajú, ale môžem sa mýliť ).  ho vyberiem, a zrepasujem.
 ho vyberiem, a zrepasujem.
icecold napísal:a dál?

aby to nesvietilo tam kde nemá. Ale budem to aj tak ešte prerábať.
 aby to nesvietilo tam kde nemá. Ale budem to aj tak ešte prerábať.

chcelo by to aj foto interieru.
  chcelo by to aj foto interieru. ......dúfam že nabudúce sa už stretneme
......dúfam že nabudúce sa už stretneme 

matus22 napísal:pekné jechcelo by to aj foto interieru.
tie dalšie kryty čo si mi vravel že máš tak mi ich pošanuj......dúfam že nabudúce sa už stretneme

teda dodat material, vystrihnes si to uz sam hadam
 teda dodat material, vystrihnes si to uz sam hadam  
jergy_zm napísal:co to mas za zaslepky na saní?
LexC napísal:Pekný ale bude na nom ešte kopec roboty tak ti prajem pevné nervy, výdrž a čo najmenej nepriemných prekvapení.
K tomu seatu v autoškole som mal seat 1.2 12V bolo to najskurvenejšie auto na akom som kedy jazdil hnusná tučná krava bez štipky výkonu jeho hnusný dizajn prevyšovalo snáď len ovládanie ktoré bolo tak napiču že svojou kokotnostou ďaleko predčilo ovládanie Fiatu 125P môjho deda kt. mal 26rokov. Tým som uzavrel kapitolu seat so slovami ani keby mi ho darovali pridali mi k nemu jeho cenu a neobmedzené tankovanie zdarma.