Tak "fernet" je E36 320i M50, november 1991, ale zato v elektrike s klímou. Farba je Muritiusblau metallic. Chlapík, čo mi ho predával, ho zrejme mal len na zábavku, pretože všetko čo može byť pokazene, bolo reálne napiču. Ale som názoru, že buď kúpim auto "akože" v dobrom stave, za viac peňazí, alebo dajaké "slabšie", ale aspoň viem, že keď vymením čo je dosraté, tak to nejaký ten čas vydrží. Bol ( je

) to hrdziačik, ale čo to sa už vyvarilo...
Prvá vec čo som si všimol pri kúpe, bolo to, že tam bolo LPG, pretože na saní bolo 6 dajakých ventilov, alebo trysiek, či ako to nazvať. A samozrejme že to ťahalo falošný vzduch. Po odstránení a pretesnení sania to išlo podstatne lepšie. Išiel som ku kamošovi na zdvihák, a zistil som, že lambda len tak volne visí vedľa prevodovky

Hneď som vedel prečo ho dusilo za daždivého počasia. Išla von, nová od BOSHu je na ceste. Ešte ale musím na ňu spraviť otvor do miesta, kde ma byť, pretože tam ten otvor neni

Netuším prečo, nezdá sa mi že by auto malo byť z talianska ( sa mi zdá že práve taliani ju tam nemajú, ale môžem sa mýliť ).
Poriešil som hlavne elektriku (doslova MORDOR) , dalej ľavé predné okno nefungovalo ako malo, ale to som len prečistil ten snímač na motorčeku a hotovo. Vodiace kocky na prevom prednom okne som tiež musel vymeniť.
Ďalej výmena zadných ložísk,a skoro všetko na prednej náprave. Ešte ma čaká výmena hrebeňa riedenia, to mám už nachystané v garáži.
Prednedávnom tam šiel samosvor, je to o poznanie lepšie. Ale po zime

ho vyberiem, a zrepasujem.
Čo sa týka interiéru tak som vymenil komplet koberec, ešte chcem naspäť vyhrievané sedačky, čo tam aj majú byť, strop na čierno a stĺpiky obalím karbónom. Tak isto aj ten semiš, čo je na dverách, spravím karbónový.
Akurát som vymenil všetky tlmiče a struny, ešte dám nové predné stabilizačné tyčky, pretože tie staré nevydržali ani rok

Nahodené zadné opierky hlavy, čo vo výpise výbavy ani nemám, ale páči sa mi to.
Je čas sa pustiť na exteriér.