Nazdar Prievidžania a spol. Čo sa týka zrazov, keď budem náhodou doma, isto by som prišiel aj ja pozrieť na "našu" scénu, len práve moc často doma nebývam... ale keď už vás tu mám tak pokope spýtam sa jednu vec: neviete o nejakom dobrom servise kde aj vedia čo robia a poznajú bmw v PD alebo okolí? Dík
hej tam v Bojniciach som bol, menil mi tam predné ramená ktoré som mu povedal, že chcem meniť, ale to, že su aj silenty v haji si uz nejak nevsimol...a pri mojej otázke na značku Meyle sa ma spýtal či to je nejaká azijska značka, že to v živote nepočul...takže moja skúsenosť nie moc dobrá.
Tak predbezne o druhej... a kde? Necakam ze pride vela chalanov, praveze aby vobec niekto prisiel neviete ako je natom parkovisko pod regiou? Tam kde sa uci autoskola? da sa tam este ist? Alebo potom niekde na pumpe
E36 320i sedan - Mauritiusblau metallic E36 316i sedan - Brokatrot metallic - ex
tak tiez mam samosvor zahrabal som na parkovisku a ostali po mne dva rovnako dlhe hrabance D:D:D:D:D
boha, skoda ze som musel ist prec ...ked uz konecne nasnezi, alebo aspon bude poprchat, tak sa mozeme ist posmykat dakde akoze ide aj nasucho, ale vtedy menej zere gumy
E36 320i sedan - Mauritiusblau metallic E36 316i sedan - Brokatrot metallic - ex