... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Bazy napísal:no á inak by sme sa mohli stretnut v prievidzi na vypadovke na novaky na CS lukoil okolo 12.00 a potom pomaly presu do TO...co vy nato?
KISS-MY-ASS napísal:A ja vás mam kde počkať?
badboy8605 napísal:...najskôr asi na shelke v Pe tam sme sa aj minule stretali s ostatnymi...počuj inak sa mi to zda alebo tvoje bmw stava sem
tam v Bojniciach pri kruhači???
vt_mischo napísal:KISS-MY-ASS podla mna by si nas mohol pockat na tej shelke tam sme sa aj minule stretavali aspon budu mat na tej pumpe nachvilu poriadne auta![]()
a kadial potom pojdeme podla mna mozme ist tak ako naposledy co si myslis ty dodo?
badboy8605 napísal:...čiže cez dediny mysliš...v podstate je to jedno ale nemyslim,že sa budeme musieť niekam ponahlať aspon to bude zaujimavejšie ked pojdeme v kolone po dedinach...
Bazy napísal:akou cestou pojdeme z PE mi je v podstate jedno,sa prisposobim vacsine.Ved hlavne je si vychutnavat tu radost z jazdy.A zastavime na tej shelke ,nech sa aj pozbierame keby sa po ceste nahodou roztrhneme.myslim ze 12,30 sme v PE.
KISS-MY-ASS napísal:
jj cesta trva cca 25-30 min.... ja tam budem už o 12:20 bo doma už asi dlhšie neobsedim
badboy8605 napísal:...mi hovor niečo naposledy som ani den predtym nevedel zaspať a teraz predpokladam,že už od rana minimalne 2x auto umyjem a bohvie kolko káv vyslopem len mohlo by to biť aj skorej...
badboy8605 napísal:...mi hovor niečo naposledy som ani den predtym nevedel zaspať a teraz predpokladam,že už od rana minimalne 2x auto umyjem a bohvie kolko káv vyslopem len mohlo by to biť aj skorej...