... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
vt_mischo napísal:Nazdar chlapi dlho sa nic nedialo co takto nejaka kavicka nasledujuci vikend (5-7.3.) ?
badboy8605 napísal:...kludne aj dneska ja mam auto v Pd tak sa môžme stretnuť niekde na kavu...
vt_mischo napísal:
Rad by som ale bohuzial tento vikend nie som doma tak preto az ten nadchadzajuci.
badboy8605 napísal:...jaj ved ja môžem hocikedy tak neni problem aj nabuduci vikend...
vt_mischo napísal:Kludne to mozme nechat aj tak sak ja som tam uz zapisany pokial ze nebude vyslovene hnusne pocasie idem.![]()
Len ci uz dodo ma tabule lebo na tych michalovskych ist do TO by bol iny hardcore
Bazy napísal:chalani mam na vas otazku s prosbou.nevie tu niekto nahodit AE??diki
vt_mischo napísal:No modlime sa za pocasie nech je pekne. Inak sa nam to pomaly zbiera nech ide co najviac aut. Dodo by si mohol dat vediet chalanom co boli minule s nami palovi a matovi ci oni este nevytiahnu auta?
Bazy napísal:
noo to by nebolo zleeee...
vt_mischo napísal:No modlime sa za pocasie nech je pekne. Inak sa nam to pomaly zbiera nech ide co najviac aut. Dodo by si mohol dat vediet chalanom co boli minule s nami palovi a matovi ci oni este nevytiahnu auta?