... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
GOOSE528 napísal:Bolo krasnuco krasnucko, a ten pohlad ked sme prisli ako tam naproti stali tie bavoraky vsetky rovnako, to stalo za to. Vidim ze si budem musiet zohnat dva plechace nech mam co prehadzovat
Mimo napísal:GOOSE528 napísal:Bolo krasnuco krasnucko, a ten pohlad ked sme prisli ako tam naproti stali tie bavoraky vsetky rovnako, to stalo za to. Vidim ze si budem musiet zohnat dva plechace nech mam co prehadzovat
No ja som to videl žial už len po tme ale aj tak to vyzeralo dobre
![]()
//btw Goose oprav si podpis
P306GTi napísal:Doteraz nechapem ako je to mozne, ale nevadiHeh to bola kolóna ... sme sa nejako pri vjazde do Petržalky rozdelili![]()
![]()
a náhodou sme potom došli úplne prvý ... a to sme šli ako posledný, že Helldiver
![]()
![]()
![]()
Helldiver napísal:P306GTi napísal:Doteraz nechapem ako je to mozne, ale nevadiHeh to bola kolóna ... sme sa nejako pri vjazde do Petržalky rozdelili![]()
![]()
a náhodou sme potom došli úplne prvý ... a to sme šli ako posledný, že Helldiver
![]()
![]()
![]()
![]()
.
orech napísal:Jaaaj Gooose, ja viem ako to bolo...
Si ma videl najezeneho Ti na narazniku, a povedal si si, nebudeme tragedi a nebude furt Longi na cele kolony, ved coo ja by som to nedokazal viest...
A vykaslal si sa na nich, si videl, ze ja idem na Tvoje koncove svetla a zrazu si to stocil do prava a vsetci za mnou....
A to mne este v aute bolo povedane, ze neodbocil si zle?? ved chalani isli do lava.....
![]()
![]()
![]()