... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
tomasmad napísal:BMino napísal:balino napísal:MT-SPEEDY napísal:OK, tak dajme 16.00 pri Forstingeri v MT. Pripadne presuny na neskor podla toho, ako mi Balino bude hlasit polohuPockame na Blavu a potom hor sa na Liptov... Kludny presun 80-100
som rad ze si spomenul mna bo ja pojdem najpomalsie a ked ostatni budu letiet ich chyba...mam pokkt nalozene afto
no a to ani nalozene nemusim ma mat aj tak to nepojde
na com to ides ze si taky nestastny?
slamec napísal:Čosi môžeš prehodiť aj ku mňe. Pôjdem asi sám, tak budem ľahký.
BMino napísal:tomasmad napísal:BMino napísal:balino napísal:MT-SPEEDY napísal:OK, tak dajme 16.00 pri Forstingeri v MT. Pripadne presuny na neskor podla toho, ako mi Balino bude hlasit polohuPockame na Blavu a potom hor sa na Liptov... Kludny presun 80-100
som rad ze si spomenul mna bo ja pojdem najpomalsie a ked ostatni budu letiet ich chyba...mam pokkt nalozene afto
frodo fiesta![]()
a nie ze mi zas vsetci ujdete ako vtedy ked sme sli z Danovej![]()
tomasmad napísal:BMino napísal:tomasmad napísal:BMino napísal:balino napísal:MT-SPEEDY napísal:OK, tak dajme 16.00 pri Forstingeri v MT. Pripadne presuny na neskor podla toho, ako mi Balino bude hlasit polohuPockame na Blavu a potom hor sa na Liptov... Kludny presun 80-100
frodo fiesta![]()
a nie ze mi zas vsetci ujdete ako vtedy ked sme sli z Danovej![]()
mam s takym certom cerstve skusenosti...
som siel na oravu velmi ma prekvapilo ked som podradil a kamion
oproti....
Diablo napísal:je super , že chcete ísť spolu. Ale bol by som radšej keby kolóna z MT a ZA dorazila skôr. Keď sa všetci dohrniete na raz, nastane zbytoćný chaos a bude dlho tvať kým vás vśetkých ubytujem. Nitro a SPEEDY mohli by ste prísť už na obed a trochu pomôcť.
slamec napísal:Speedy, naložím ti ju?