... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
slamec napísal:Nitro napísal:Môžeme ich počkať v MT. Aspoň stihnem obchody.keby blavaci isli skor tam by sme ich pockali a isli spolu.....
BlackMW napísal:Samozrejme. Stretneme sa v Martine. Kde to môžeme ešte upresnit.slamec napísal:Nitro napísal:Môžeme ich počkať v MT. Aspoň stihnem obchody.keby blavaci isli skor tam by sme ich pockali a isli spolu.....
a pockate nas ? ratam ze tam dorazime tak 15:40
slamec napísal:BlackMW napísal:Samozrejme. Stretneme sa v Martine. Kde to môžeme ešte upresnit.slamec napísal:Nitro napísal:Môžeme ich počkať v MT. Aspoň stihnem obchody.keby blavaci isli skor tam by sme ich pockali a isli spolu.....
a pockate nas ? ratam ze tam dorazime tak 15:40
1. na pumpe medzi Vrútkami a MT, myslím že "OMV"
2. -"- za MT / Slovnaft
3. pred "TULIPom" na parkovisku
Aspoň si v poho nakúpim.
MT-SPEEDY napísal:OK, tak dajme 16.00 pri Forstingeri v MT. Pripadne presuny na neskor podla toho, ako mi Balino bude hlasit polohuPockame na Blavu a potom hor sa na Liptov... Kludny presun 80-100
balino napísal:MT-SPEEDY napísal:OK, tak dajme 16.00 pri Forstingeri v MT. Pripadne presuny na neskor podla toho, ako mi Balino bude hlasit polohuPockame na Blavu a potom hor sa na Liptov... Kludny presun 80-100
som rad ze si spomenul mna bo ja pojdem najpomalsie a ked ostatni budu letiet ich chyba...mam pokkt nalozene afto
BMino napísal:balino napísal:MT-SPEEDY napísal:OK, tak dajme 16.00 pri Forstingeri v MT. Pripadne presuny na neskor podla toho, ako mi Balino bude hlasit polohuPockame na Blavu a potom hor sa na Liptov... Kludny presun 80-100
som rad ze si spomenul mna bo ja pojdem najpomalsie a ked ostatni budu letiet ich chyba...mam pokkt nalozene afto
no a to ani nalozene nemusim ma mat aj tak to nepojde