... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Roman804 napísal:paráda videjko![]()
![]()
, a čo je to za hudbu
![]()
![]()
veľmi dobrá pripadá mi to ako starý black sabath,ked nespieval ozzy,ale asi to bude niečo iné
shelbi190 napísal:zdravim radi by sme sa zučastnili ak bude miesto a cas konečny mozem poprosit hlavnéééého organizatora o konečne info na mail bol by som velmi velmi vdačny, pivo za to hehe ale nealkoholickeeeee, dikes este raz
stevo.m.190@gmail.com
my-speed napísal:Ano ano na jar bude ale ešte neviem kedy bude aj spanila jazda aj blbnutie a kto chce aj grilovačka ale dátum bude až neaky mesiac pred jo
tunerxxl napísal:len dufam ze splasim dovtedy nejake to slusne BMW ale urcite na jar nieco bude tesim sa popredu svami len nabuduce ziadam aspom viacej jazd a blbnutia!!!!nie lan postavat a kukat ci niekto nieco uroby!!!My-Speed dovtedy snad poslkada svoje BMW snad bude spojka pod stromcek!!!!
Marty-N napísal:
..otukavanie...a napokon Mko bolo,a malo čo ukazat...ja s tou 2.3,resp. 2 a polkou toho vela nenamutim.....tak som sa kochal ...heh...tak držim palec nech je na jar nejake slušne BéeMWé tunerxxl...jja dufam že do jari bude ine kola,18ky ale nejake už slušnejsie,Mkovy naraznik predny už je doma,ale zasa pyta peniaze,lebo odchadza mi servo pumpa...
my-speed napísal:Waaauuua čože stoji taka sranda bude super niečo take mať