... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Marty-N napísal:...mno mne asi odchadza lozisko na spojke...neviem to presne ale pravdepodobne to bude ono...a par dni spet som sa na jednej vyebanej uzkej ceste v noci stretol s nejakym typkom....klasika...kraje cesti zajebane snehom,auto prazdne,takže co najviac po vybehanych kolajach,mno a typek to tiež tak citil že stredom je to lepšie a chytili sme sa spetakmi,takze je k.o. a zhanam iny...obojstranna chyba...ale lepsie ako keby ma ten poondiaty zasnezeny a namrznuty kraj mal stiahnut do jarku..
migo napísal:
No jo klasika,mne sa to na tom uplne 1.om snehu tak roztancovalo,že sem teho mnel plné bríle aby sem to udržal na cesteNa štastí za mnou ani oproti nik nešiel,inak protiidúceho berem ze sebú do kanála.Cesta nic,nic ujezdené,čerstvý sneh asi 10cm,moja rychlost asi 60km/h a taneček bol na svete
Už sem v duchu kalkuloval,co kolko bude stát
Marty a to servo si dorešil
my-speed napísal:Ano ano na jar bude ale ešte neviem kedy bude aj spanila jazda aj blbnutie a kto chce aj grilovačka ale dátum bude až neaky mesiac pred jo
Fotas napísal:
....tak chlapi, hodte nieco do eteru co, kde a kedy nech sa mozeme vidiet a hodit rec.![]()
my-speed napísal:No ešte nevieme žiaden termín skúšam zohnať tích policajtov na spanilku a nejakých sponzorovale určite dám vedieť keď sa to podari ale skôr jak kameňak to určite nebude
my-speed napísal:to nie je zli napad skusim niečo zbuchať ale najskôr až o dva mesiaceskôr my to praca nedovoli
Marty-N napísal:
..idemee na kamenak..heh..ale ved kludne mozeme dat taky pred-kamenak na Myjave...