... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
PavelKedro napísal:ešte raz sorry ozaj som bol na skok len tak tak čo som sa stihol vratit domov, mal som nejaké povinnosti ktoré sa nedali odložit![]()
a siel prec ved si mohol povedat ze nejdes aj pre druhych to plati ak ste nechceli ist do skalice mali ste povedat nech vas zbytocne necakame.Potom ste nastvani na mna ze co za
debila ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
PavelKedro napísal:chcel som zakývat a zatrúbiť ale truba mi nejde

..s ludmi je to tažko...ale tak určite ten do chcel si to užil,komu sa nepačilo mohol ist domov...ja som sa pokaždé bavil,a lubilo sa mi...hold teraz mi to nevišlo...nerob si z toho nervy...nech niečo skusia zorganizovat aj iny,a zistia že s ludmi je to zaťažko vyhoviet každemu..
..s ludmi je to tažko...ale tak určite ten do chcel si to užil,komu sa nepačilo mohol ist domov...ja som sa pokaždé bavil,a lubilo sa mi...hold teraz mi to nevišlo...nerob si z toho nervy...nech niečo skusia zorganizovat aj iny,a zistia že s ludmi je to zaťažko vyhoviet každemu..

,kludne každy mohol pisať do témy nápad,návrh...nikto nič..ja to beriem tak,že prídem,pokecame,povozíme sa...pofotime dačo a fajne strávený čas pokial nič nečakené nemam...lepšie ako sedieť doma.

,obul som dalšiu sadu plecháčov,tak osem gúm mi už vydrží trošku dlhšie Roman804 napísal:chalani nebol som -škoda, cica je v servise,snažím sa jej dať to čo treba,ale nabudúce jej to vynahradím-tak jej naložím, také knedle jej dám že aš,obul som dalšiu sadu plecháčov,tak osem gúm mi už vydrží trošku dlhšie![]()
![]()
,nabudúce som u tam čaute

Roman804 napísal:chalani nebol som -škoda, cica je v servise,snažím sa jej dať to čo treba,ale nabudúce jej to vynahradím-tak jej naložím, také knedle jej dám že aš,obul som dalšiu sadu plecháčov,tak osem gúm mi už vydrží trošku dlhšie![]()
![]()
,nabudúce som u tam čaute
Roman je jeden z tych najvďačnejšich navštevnikov....a vždy zaručuje,že bude sa na čo dať pozerať a fotiť 
, ale daľší vikend ešte neviem či by som prišiel, auto asi ešte nebude hotové, keby tak sa ozvem, no navrhujem, ako som už spomínal urobiť slalom aj cez vrchné parkovisko nech sa to trochu predlží