Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
jj. ratame a peto dam ti vediet len dufam ze sa to nezvrtne na tuzing zraz , ale mali by dojst aj zaujimave auta mazda rx8, mozno S4, S6, ty by si mohol tiez vytiahnut S8 ak bude pekne
chvilkami to bol trochu tuzing zraz ale dobre bolo najlepsia bola jazda z lm a ani som necakal ze sa nazbiera tolko bmw inac na tych fotkach odzadu vyzera moj compact naozaj hnusne
a tak kazdy ma iny vkus. Mohlo byt baworakov este viac, nebolo by to zle... Mne sa celkom paci to tvoje. Mozno nizsi podvozok a sirsie gumy...ale je to velka investicia...ved casom uvidis :)
škoda že som už som vás dvoch už nestihol.....stihol som už iba Lukáša....ale videl som vás aspon teda ked ste išli už domov (išiel som na striebornom sedane E36 )
škoda že som už som vás dvoch už nestihol.....stihol som už iba Lukáša....ale videl som vás aspon teda ked ste išli už domov (išiel som na striebornom sedane E36 )
hej hej...stretali sme sa na ceste na nejakej krizovatke (nepamatam kde presne) len som ti kyvol rukou...nevadi, nabuduce
hej hej kývol si mi viem.....bol som ale v pomykove.... som rozmýšľal že či ma poznáš...a že odkiaľ ja poznám teba..ked si sa mi pozdravil ( nie som zvyknutý že sa mi zdravia iní....cudzí majitelia BMW....ako som tu na fore čítal že si chalani bliknú...alebo tak :)
bol som aj ja...sice nie na S8 ale aj tak nebolo moc co vela aut ale kvalita slaba...octavie na puklotronoch...
Prílohy
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín