... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
balino napísal:tak neskaj som sa nastval ze mi blbne display na pristrojovke tak som trochu pofusovalide ako hodinky
![]()
trebalo to cele rozobrat vybrat display ocistit kontakty vsetky a ten plech ohnut nozicky nech poriadne sedi...
balino napísal:jj sefe mne to neukazovalo cely riadok mal som iba koniec cislic...njekedy to obcas nabehlo a zase vypadlo...treba len precistit tie gumenne kontakty a display a kontakty v drziaku...a ide to jak hodiny
Mimo napísal::lol:haaa tesco malinofka! si odhalený
![]()
![]()
si ako ja s bratom, teraz tu mám 3 prádzne flaše malinofky z lidla![]()
![]()
no, vyčistiť by nebol problém, len rozobrať prístrojovku budem mať menšie problemos
Mimo napísal::lol:haaa tesco malinofka! si odhalený
![]()
![]()
si ako ja s bratom, teraz tu mám 3 prádzne flaše malinofky z lidla![]()
![]()
no, vyčistiť by nebol problém, len rozobrať prístrojovku budem mať menšie problemos
Balino napísal:jj tesco malinofka bo mam aj sirup ale nece sa mi stale chodit miesat...ale pijem len pomarancumele sladidlaaaaa
balino napísal:dam ti navod na rozobratie?vies ze som vedel ze si budete vsimat veci okolo a nje to podstatne?
naschval som to tam dal heh jj tesco malinofka bo mam aj sirup ale nece sa mi stale chodit miesat...ale pijem len pomaranc
umele sladidlaaaaa
Mimo napísal::D no ked máš nejaký návod davaj... určo neaké šróbiky a tak... to ja zas elektriku môôžemasle nie moc. na moje svetlá si netrúfam. toto by som zvládol. snáď.
nooo a fajná podložka![]()