... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
kačo napísal:joj xader, ani newies ako by si ma potesil, keby si bol byval dosiel na e39
Xader napísal:kačo napísal:joj xader, ani newies ako by si ma potesil, keby si bol byval dosiel na e39
ved ty sa chystas tu na nejaky zraz do BA , nie ? daj vediet kedy budes v BA, alebo dobehni skor a dame MEET.cez SS napiseme numero, no problem
BMino napísal:Xader napísal:kačo napísal:joj xader, ani newies ako by si ma potesil, keby si bol byval dosiel na e39
ved ty sa chystas tu na nejaky zraz do BA , nie ? daj vediet kedy budes v BA, alebo dobehni skor a dame MEET.cez SS napiseme numero, no problem
kaco, uz mas auto na slalom![]()
kačo napísal:Xader napísal:kačo napísal:joj xader, ani newies ako by si ma potesil, keby si bol byval dosiel na e39
joj, ked ja by som aj hned dosiel na zraz ....
ale az teraz v nedelu mozno pride jeden pan kuknut bawo.... tak mozno potom ....
mozno pojdem s minom na ten slalom ak vsetko vyda, ale pssst.... mozno
tak to by som asik dosiel ... asik ...
Xader napísal:BMino napísal:Xader napísal:kačo napísal:joj xader, ani newies ako by si ma potesil, keby si bol byval dosiel na e39
to ako nase zlaticko 530d ?k nemu treba byt neznýýý
BMino napísal:Xader napísal:BMino napísal:Xader napísal:kačo napísal:joj xader, ani newies ako by si ma potesil, keby si bol byval dosiel na e39
neboj odnesu si to len zadne gumy a to len trosku
Xader napísal:BMino napísal:Xader napísal:BMino napísal:Xader napísal:kačo napísal:joj xader, ani newies ako by si ma potesil, keby si bol byval dosiel na e39
neboj odnesu si to len zadne gumy a to len trosku
to zalezi od vodica ci si to odnesu len gumy![]()
![]()