... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Longi napísal:Jj, David isiel za pomoci nejakych ludi driftom na chatku a preto ma este teraz boli krk, kua...
balino napísal:Longi napísal:Jj, David isiel za pomoci nejakych ludi driftom na chatku a preto ma este teraz boli krk, kua...
najviac sa mi pacil davidov stastny pohlad ze sa veze
GOOSE528 napísal:balino napísal:Longi napísal:Jj, David isiel za pomoci nejakych ludi driftom na chatku a preto ma este teraz boli krk, kua...
este maval nohami od radosti
balino napísal:GOOSE528 napísal:balino napísal:Longi napísal:Jj, David isiel za pomoci nejakych ludi driftom na chatku a preto ma este teraz boli krk, kua...
este maval nohami od radosti
nevies co to bol nakonci za hip hop co maros spieval na karaoke?![]()
som nerozumel ani slovo anglicky
balino napísal:nevies co to bol nakonci za hip hop co maros spieval na karaoke?![]()
BlackMW napísal:balino napísal:nevies co to bol nakonci za hip hop co maros spieval na karaoke?![]()
Ol'Dirty Bastard - The Stomp![]()
http://bmw.namieru.com/a/OL_DIRTY_BASTARD__The_Stomp.mp3
kačo napísal:maros este asi dawal WU TANG CLAN ci jak sa to volalo tusim ... ale newiem co
a DPC ja sa za hambim za seba v tom videu .... tak skacem ako socka
TiTAN napísal:kačo napísal:maros este asi dawal WU TANG CLAN ci jak sa to volalo tusim ... ale newiem co
hehehe ale ten duet nemal chybu
TiTAN napísal:kačo napísal:maros este asi dawal WU TANG CLAN ci jak sa to volalo tusim ... ale newiem co
M3driver napísal:TiTAN napísal:kačo napísal:maros este asi dawal WU TANG CLAN ci jak sa to volalo tusim ... ale newiem co
nemas sa za co hanbit! hlavne tie vase duety boli megasuperbomaluxusnepopici!!
btw. ja stale nemozem hlasnejsie hovorit!