... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
maniaczv napísal:ja v aute ani zapalovac nemam len zaslepku
Pe-rfect napísal:Stefo: Znaky aj kľúčenky, nálepky a podobne doplnky mám ak by niekto chcel tak donesiem.......
herri13 napísal:Dalsia novinka na zraze. Na poslednu chvilu som sa dohodol s chalanom.
Bude moznost si dat priamo na zraze vycistit klimu a interier OZONOM.
Cena bude 10 ecok, trva to cca 30 minut + 10 minut vyvetranie auta.
Ja osobne to uz mam za sebou a som velmi spokojny.
Viac o cisteni ozonom :
Čo všetko ozón v aute dezinfikuje?
Systém vetrania a klimatizácie
Kompletný priestor kabíny/neutralizuje pachy po cigaretách, zvieratách, zatuchnutie.../
Ozón neprekrýva, ale odstraňuje!
Ozón zabíja baktérie, vírusy, výtrusy, pleseň a všetky iné mikroorganizmy. Ozón ničí chemické prostriedky spôsobujúce pokazenie (pochádzajúce z emisie podlahových panelov, kobercov, izolácii, umelej hmoty... ) Ozón odstraňuje organické a neorganické zápachy, ničí prchavé častice,zápach zo zvierat, zafajčený, zatuchnutý interiér....
Ako konkrétne prebieha dezinfekcia?
Samotná dezinfekcia si nevyžaduje žiadne mechanické zásahy do interiéru. Stačí ak pristavíte vozidlo, do ktorého umiestnim špeciálne zariadenie vyvýjajúce ozón. Necháte pustený motor, vnútorný okruh ventilácie, zatvoríme okná a dezinfekcia prebieha. V závislosti od auta trvá celý proces 30 - 60 minút. Ozón sa koncentruje v aute a dezinfikuje celý priestor do hĺbky. Potom stačí auto vyvetrať na 5 - 10 minút. To je všetko. Žiadne sušenie ani zbytočne dlhá odstávka auta nehrozí.
BMWecko7 napísal:
bude na toto nejaký poradovník? predpokladám, že záujem bude veľký, inak hlásim sa aj ja
Brano13 napísal:Je vymysleny aj nejaky program pre nase polovicky? :-)
Co ja viem nejaka zumba ci jak sa tomu nadava? Alebo ine srandy?
herri13 napísal:Chalani, samozrejme, ze bude poradovnik, ako minuly rok na diagnostiku.
Ved by bol potom bordel v tom a to sa u nas nestava![]()
vsetko na zaciatku vyhlasim, pridete sa pekne pozapisovat a bude chodit pekne postupne, popripade vas budem vyzivat cez mikrofon.
Vsetko bude ako ma byt.
herri13 napísal:No ono to je trochu tazsie, kedze pride aj dost aut co na fore niesu, mozno sa dozvedeli o zraze len s letakov co chalani roznasali po mestach, alebo sa len dopoculi. dalej aj ludia co sice su na fore ale chodia malo sem.
Ked to zacneme pisat teraz tu, tak uz na zraze bude bez sance si to dat spravit. Zatial to nechame tak ako to je a uvidime co bude.