... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Arnost napísal:zdravim chlapca na IL E30 coupe cervenej, a odporucam mu vysetrenie zraku a skuchu, plus kondicne jazdy v autoskole zamerane na pouzivanie spetnych zrkadiel.
Arnost napísal:zdravim chlapca na IL E30 coupe cervenej, a odporucam mu vysetrenie zraku a skuchu, plus kondicne jazdy v autoskole zamerane na pouzivanie spetnych zrkadiel.
Džaro napísal:
Čo ti zrobil?
GOMEZ napísal:Nebola to holka?jednu vídavam na E30 coupe len neviem či IL
Džaro napísal:
Tú čo myslíš ty je Trenčianska a má kadejaké tesco nárazníky.
Tú čo myslí arnie je dva dni pred smrťou.
GOMEZ napísal:Tu čo myslim ja stava pri športovej hale a ma asi TN značky je to červene coupe a vzadu nema sedačky a naratniky ma normal, a ladvinky ma červene vo farbe auta, všimol som si ju hned v prvy den ako som isiel do školy
GOMEZ napísal:Tu čo myslim ja stava pri športovej hale a ma asi TN značky je to červene coupe a vzadu nema sedačky a naratniky ma normal, a ladvinky ma červene vo farbe auta, všimol som si ju hned v prvy den ako som isiel do školy
Džaro napísal:Keď už sme pri vylievaní sŕdc.
Trenčín od Billy po Renault čas 13:15(?)
Na semafore vedla mňa tmavomodrý kombi 530d bez M sáčku, origo 16tky BMW disky, pred FL verzia.
Pekne sme zaprášili pol mestom. Chalan ty si dobre letel, až som sa ti bál stíhať pri renaulte kôli zeleným.
Popiči to muselo vyzerať. 2x E39 cez 100 naložené cez štefáničku.![]()
Arnost napísal:"už nebudem knedliť, jebem nato"
len rozmýšlam kde som to počul
Džaro napísal:
No čo tak sme si dali malý šprintík. Nešiel som plná podlaha. Mám sa rád a svoje auto tiež.
Džaro napísal:
No čo tak sme si dali malý šprintík. Nešiel som plná podlaha. Mám sa rád a svoje auto tiež.
Džaro napísal: