... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
nori330ci napísal:No som odbornik na vela veci napr dnes som menil na suzuki gsxr 1000 retaz aj s rozetami a veru niejeto brnkacka to mi vertenormalne hovorim tomu co ju vlastni ze nemenim na vlastne riziko
Džaro napísal:
Fero má novú mašinu?
nori330ci napísal:...mne zacina jebat aj ja by som prijal nejaku motorku na leto .![]()
![]()
Džaro napísal:
Nori keď bude čas, pozreme s Morildom ten tlmič, nech to nevŕzga. Ja sa prispôsobim, dajte vedieť a môžeme aj nejaké fotečky porobiť.
Roman804 napísal:zober rukavice všetko nahádž do vozíka a odnes do zberného dvoru, bud na zlatovskej alebo soblahovskej,je to na občiansky preukaz,zadarmo,a máš to podstatne jednoduchšie,vozík ti viem požičať, ale auto s tažným momentálne nemám,ked tak mi zavolaj tel. mam v profile
Cosmo napísal:
He he, lenže ja som z dediny. U nás máme smetisko na takéto veci. S rukavicami problém nemám, ani s vozíkom. Len chcem byť asi moderný sedliak keď to chcem drviť na štiepku. Nič to, v najhoršom to zapálim
. Ale vďaka za odpoveď. A že nemáš auto s ťaźným je chyba, taká M3 s guľou sa len tak nevidí. Poprípade nemáš na štvorkolke?
Roman804 napísal:mám druhé auto na tom sa bude montovať o týždeň, predtým som mal tažné, len som predal auto,na štvorkole to moc nechcem tahať,lebo väčšinou mám naložené okolo tony-väčšinou sutina a pod,,ale také konáre by sa dali odniesť,ale som aj uvažoval, že dám tazné na m-ku, kvôli štvorkolke,ked ju na vozíku niekam beriem,tak by som mal so sebou aj m-ku aj štvorkolku,ale som sa na to vykašlal, či?
GOMEZ napísal:No ja som zas videl E39 M5 s vozikom a na nej E36 M3 pretekarskubral by som to spojenie obidvoch a ta gula na M5 by mi az tak nevadila