... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
GOMEZ napísal:Ta fotko Mky a Norkovej rárôšky sa mi pči silno moc,len viac kvality by to chcelo
Panak666 napísal:
hoj
nechcem byt ripak, ale nesprintoval nahodou na letiskou moj kamoš na čiernom IS,čierne kola červene pasiky, čierne smerovky, skrata v TN je iba jedna taka e36coupe s tebou? ...
lebo zevraj sprintoval s nejakym mladym chalanom na zeelnom dvojitri TN spz, vravel ze najrychlejsi dvojliter na bmw klube, pred sprintom a sedela vedla neho nejaka bloncka... sprint si nakonec prehral...(ako je to uplne fuk, ja len ze ci si to ty alebo nie ) :)
ak si to nebol ty tak sorry za OT :)
BouBou napísal:pre tu zaujimavost by som to dal odmerat na brzdu,lebo som fakt zvedavy kolko moze mat konikou
takze aby som pravdu povedal bol som to ja ale fakt je ten ze som mal moc dlhy diferak a napicu sisku a zrychlenie z 0-100 za 9.8sekund, a nalozila mi polka tuningu a boli to vsetko auta ktore som prvy tuning nalozil bez ziadnych problemov a kvoli tomu dlhemu pomeru mi to na druhom tuzingu neslo a seci si mysleli aka napicu dvacatka, lenze ty co moje auto poznaju dobre vedia ze teraz to auto ide jak besne ze sa chyta na 325tky
lenze teraz mam dif 3.45 šišku green naporove sanie spraveny vanos a to auto sa bere na stovku za 8.0 sekundy a ziedne is-ka ani tdska sa na mna nechytaju to bez problemov ukazem na poziadanie dajte proti mne na sprint atmosferický bajer do 2.0 samozrejme starsie modely a nie e92 a hned si pojdem dat s nimi šprint s radostou
BouBou dvacatka ma cca 180koní teraz
BouBou napísal:
takze aby som pravdu povedal bol som to ja ale fakt je ten ze som mal moc dlhy diferak a napicu sisku a zrychlenie z 0-100 za 9.8sekund, a nalozila mi polka tuningu a boli to vsetko auta ktore som prvy tuning nalozil bez ziadnych problemov a kvoli tomu dlhemu pomeru mi to na druhom tuzingu neslo a seci si mysleli aka napicu dvacatka, lenze ty co moje auto poznaju dobre vedia ze teraz to auto ide jak besne ze sa chyta na 325tky
lenze teraz mam dif 3.45 šišku green naporove sanie spraveny vanos a to auto sa bere na stovku za 8.0 sekundy a ziedne is-ka ani tdska sa na mna nechytaju to bez problemov ukazem na poziadanie dajte proti mne na sprint atmosferický bajer do 2.0 samozrejme starsie modely a nie e92 a hned si pojdem dat s nimi šprint s radostou
BouBou dvacatka ma cca 180koní teraz
BouBou napísal:dvacátka este neni peto musi ist este odrezat diely
, a nordik ja to za take penaze merat nebudem ja za to radsej zepálim gumy
GOMEZ napísal:to by chcelo aby niekto kupil brzdu na meranie![]()
![]()
![]()
kôli BouBovi
Panak666 napísal:
aby mohol palit gumyale mozno po tom navareni ich bude palit aj ked pojde rovno a pomaly, hento varit to je ozaj zakusok ,snad to dobre dopadne
chembos napísal:boubou ak chces navarat druhe tie ulozenia, tak vela stastia, potom sa rad pozrem na vysledky z geometrieale snad to bude ok
chembos napísal:boubou ak chces navarat druhe tie ulozenia, tak vela stastia, potom sa rad pozrem na vysledky z geometrieale snad to bude ok