... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
nori330ci napísal:to je ono!yajtra fusujeme hadam,ale neviem kde tak volaj ked budes chcet prist 0911 146 308
GOMEZ napísal:buď rad že máš aspoň garáž,škoda by ho bolo keby stalo vonku
ZIBRO120 napísal:som..a velmimal som ho jednu noc pred barakom a viac som bol v okne jak v posteli
GOMEZ napísal:Alebo auto si zvyklo
BouBou napísal:tdsá nemaju sanču takych uz bolosamozrejme ak su neni načipovane
Panak666 napísal:
hoj
nechcem byt ripak, ale nesprintoval nahodou na letiskou moj kamoš na čiernom IS,čierne kola červene pasiky, čierne smerovky, skrata v TN je iba jedna taka e36coupe s tebou? ...
lebo zevraj sprintoval s nejakym mladym chalanom na zeelnom dvojitri TN spz, vravel ze najrychlejsi dvojliter na bmw klube, pred sprintom a sedela vedla neho nejaka bloncka... sprint si nakonec prehral...(ako je to uplne fuk, ja len ze ci si to ty alebo nie ) :)
ak si to nebol ty tak sorry za OT :)
Cosmo napísal:
No Miro ma velmi velmo peknu 36ku, s tymi kolesami to zabil uplne, ako fakt,je to velmi pekne auto. Nehladiac nato ci prehral alebo vyhral sprint, skoda nicit auto
............snad len vyfuk dat trocha tichsi
...
GOMEZ napísal:bol to určite on, a tak ide mu to jak khokot, len nevch uz je spravena
Panak666 napísal:
ako kokot? tak perco ho IS dalo? mozno na sprint je IS mrstnejsie, ale na dlhsiu cestu a spotrebu a vmax je asi 6val lepsi... o nic nejde len 4fun