klobasky by aj boli ale ten grill je asi problem...to dufam aj ja ze to pocasie bude v pohode...a co sa bude robit?lebo ja som daval dole kridlo,gitoval som diery a striekal som to obycajnym sprejom a su tam este nerovnosti tak to chcem este vy brusit a znovu streknut...
naco baby len by zavadzali ,sry ale vcera som bol bez netu-dnes som to rozchodil ,jasne mozte sa zastavit kedykolvek,v sobotu idete tusim robyt brzdy-ak mi este ostalo z odhrdzovaca donesim,a stym grilom to znie dobre PS:Boubou,dnes idem menit tu hadicku,kupil som ju cestou z roboty,ta dufam ze sa mi to nezavzdusni
Tu zamostami je jeden podnik, kde by sa dala rezervovat grilovat by sa dalo aj tam ale može sa aj v garaži vobec mi to neprekaža ale ešte pockame nech je trosku teplejsie. A kludne možem robit šefkuchara, grill kupim nieje problem.
E34 535i LPG 230 PS VW Golf 1.9 TDi 120 PS
EX AUDI S8 D2 360 PS EX E36 M3 3.0 Coupe EX E36 325i Coupe EX 2 X E30 325i Coupe
Tu zamostami je jeden podnik, kde by sa dala rezervovat grilovat by sa dalo aj tam ale može sa aj v garaži vobec mi to neprekaža ale ešte pockame nech je trosku teplejsie. A kludne možem robit šefkuchara, grill kupim nieje problem. Sa mi pači, že nas pribuda chlapci...
E34 535i LPG 230 PS VW Golf 1.9 TDi 120 PS
EX AUDI S8 D2 360 PS EX E36 M3 3.0 Coupe EX E36 325i Coupe EX 2 X E30 325i Coupe
a ja mozem zohnat klobasky z chocholnej tam je super masar,ale sak sa daju kupit aj inde dobre klobasy,len napiste ci mam doniest alebo ci tu grillovacku odlozime ci co?!