sak dame inde de je bezpecnejsie, a pojdem aj ja z dvojky a hned uvidis ze ma das dole a tvoja e46 je lepsia ovela lebo ma vacsi kurtak ovela, moje sa jako muselo citit, jak ked trabant obehne mercedes
///..Kto nezažil nepochopí../// E36 320i Coupe - Lagunengrun metalic [size=150]E30 318i Coupe - M10 Turbo
Co tuto sobotu pred keskovou garazou pani o takej 11_tej rano, ja mam robotu na aute stale myslim ze Vlado bude rad a tak by ste mohli dojst kdo chce ak bude pekne, slnecno,,,takze kto by dosiel?
///..Kto nezažil nepochopí../// E36 320i Coupe - Lagunengrun metalic [size=150]E30 318i Coupe - M10 Turbo
nazdar fuseri.ak bude cas pridem pozriet.skusim dat dokopy viac ludi z bmw.zajtra asi nie mame uz program.ideme vyberat motor z tds-ka tak sa zabavime.budem to tu sledovat a rad sa s vami stretnem.poznam odtialto akurat cosma a vladka.tak fuserom zdar
my sme dneska s vladom fusovali na golfa najprv potom sme zaviezli narznik moj na striekanie a pobode sme este menili čapy riadenia takze my sme za kazdeho pocasia, ale na buduce snad vyde.
tak páni v sobotu mame s vladom na plane robotu tak cakam ucast viacerych clenov pridte bude teplo pekne a mame kopec roboty. Zatial idem Ja (boubo), Kesko(vlado), a SUBO ak boh dá, takze Assas a Arnost ockavam ze dojdete tez a co sa tyka ostatnych tak hlaste sa chcem aby tam v sobotu bolo co najviac ludi bude fajno